Winkelklik
Image default
Recreation / Food

Nieuwe trend: het bewerken van je lichaam

Je ziet het steeds meer online voorbijkomen maar nu ook in het dagelijks leven. Het bewerken van je lichaam was vroeger iets wat alleen populaire figuren deden of mensen met veel geld. Tegenwoordig zijn deze operaties steeds meer betaalbaar en zie je het dus vaker terug komen. Het bewerken van plekken waar jezelf niet over tevreden bent en waarvan de dokter beweert dat hij of zij het mooier kan maken.

Een goed voorbeeld hiervan is een kincorrectie. Een kin kan namelijk een negatief opzicht geven wat nadelig is voor heel het gezicht. Maar met het bewerken van enkele millimeters kan de dokter ervoor zorgen dat de patiënt zich al een stuk beter voelt over zijn uitstraling. Het bewerken kan in verschillende vormen denk aan een kinverkleining of een kin vergroting.

Het bewerken van je lichaam worden mede gestimuleerd door bekende modellen of bekende acteurs. De bekendste bewerking tot nu toe is toch wel de pigment verwijdering van Micheal Jackson. Hij had een wat donkere huidskleur door zijn pigmentvlekken. Nadat hij verschillende operaties was ondergaan was zijn huidskleur verandert waardoor het witter leek. Dit heeft hij al in de vroege fase gedaan van deze trend. Op dat moment wist de wereld dat alles mogelijk was. Tegenwoordig de tijd wordt er bewerkt in kleinere vormen. Denk aan het bij spuiten van de jeukbeenderen of het bij spuiten van je lippen. Vooral het laatste is tegenwoordig heel populair bij de vrouwen omdat het niet veel kost en zelf precies kan bepalen hoe je lippen eruitzien.  Vroeger waren er ook maar een aantal bepaalde lichaamsdelen die je kon bewerken maar de technologie ontwikkelt zich met de dag en dat betekent dat de keuzes hierin dan ook stijgen. Het bewerken van je lichaam is voor sommige mensen erg belangrijk omdat het toch zelfvertrouwen kweekt. Of om toch je vrienden of familie een plezier te doen.

https://orfeokliniek.nl/index.php/behandelingen/kincorrectie