Winkelklik
Image default
Muziek

Geniet van West-Afrikaanse muziek met een djembé workshop

Een djembé workshop is voor veel verschillende gelegenheden geschikt. Leer bijvoorbeeld djembé spelen met je collega’s tijdens een bedrijfsuitje of met je familie op een familiedag. Een djembé workshop is een originele manier om elkaar beter te leren kennen. Samen muziek maken werkt verbindend en je kan een workshop dan ook met veel verschillende gezelschappen volgen. Ook voor schoolkinderen is het een leuke manier om kennis te maken met een instrument uit een ander land. Een leuke afwisseling op de normale muzieklessen of als onderdeel van een open dag bijvoorbeeld. Zo kan je een djembé workshop voor veel verschillende doeleinden inzetten.

Leer djembé spelen van de meest enthousiaste leraren

Het leren bespelen van een nieuw instrument kan voor sommige mensen lastig zijn. Wellicht ben je bang dat je weinig ritme gevoel hebt. Met een goede leraar kan iedereen echter djembé leren spelen. Een djembé workshop van goede kwaliteit kan je boeken bij Dununba. Dit bedrijf heeft al honderden workshops georganiseerd en van wie leer je nu beter djembé spelen dan iemand die al meerdere keren in Afrika is geweest om les te krijgen van de grootmeesters daar? Door hun enthousiaste instelling en ruime ervaring met het geven van workshops, ben je hier dus zeker aan het juiste adres voor een geslaagde djembé workshop.

Ontdek alles wat je wil weten op de website

Via de website vindt je ruim 200 zeer positieve recensies van tevreden klanten. Om een indruk te krijgen van de workshops, is het zeker een aanrader deze door te lezen. Daarnaast vindt je op de website verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om een workshop bij jou op locatie te organiseren. Maar ook als je zelf juist geen plek hebt, kan je natuurlijk een workshop organiseren en helpt het team van Dununba je graag met het vinden van een geschikte locatie. Of kies voor één van de arrangementen en geniet na de djembé workshop van een heerlijke maaltijd.

https://dununba.nl