Winkelklik
Image default
Recreation / Food

Waterflesjes bedrukken als relatiegeschenk

Als je als bedrijf een relatiegeschenk wilt weggeven dan wil je natuurlijk iets geven waar jouw klant of prospect iets aan heeft. Wij raden je aan om waterflesjes te bedrukken ter promotie van jouw bedrijf. Iedereen drinkt immers water en daarom is dit product een perfect geschenk voor ieder mens. Het is namelijk altijd fijn en handig om een flesje water te krijgen. Door een waterflesje te laten bedrukken met Full Colour opdruk met jouw logo of tekst zorg je ervoor dat jouw bedrijf gezien wordt. Bedrukte waterflesjes deel je uit op een beurs, festival of aan je werknemers of gasten in de pauze of tijdens een vergadering. Wil je dit ook laten doen? In deze blog leggen we je precies uit waar je terechtkunt als je waterflesjes wilt laten bedrukken als relatiegeschenk. Lees dus gauw verder en ontdek welk bedrijf wij aanraden.

Waterflesjes bedrukken bij Maxilia

Wil je ook graag waterflesjes bedrukken met een logo of een tekst die past bij jouw bedrijf? Dan adviseren we je om dit te doen bij Maxilia. Dit bedrijf is de specialist op het gebied van het bedrukken van promotie artikelen en ze hebben ook een ruim aanbod waterflesjes waar je uit kunt kiezen. Kies voor een hoeveelheid van 330ml of 500ml. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een plastic of glazen flesje. Wil je echt opvallen met een flesje water? Kies dan voor een model in een ronde vorm. Ontwerp een eigen etiket op jouw waterflesjes en deel de flesjes water uit waar en wanneer je maar wil. Let erop dat je design er echt uitspringt, want alleen zo val je pas echt op met jouw relatiegeschenk.

Waterflesjes met plat en prikwater

Let er goed op dat je bij Maxilia kunt kiezen uit waterflesjes met plat en prikwater. Wil je graag veel water bestellen omdat je de flesjes neer wilt zetten op een stand bij een beurs? Dan is het wellicht een goed idee om te kiezen voor beide opties. Zo hebben mensen wat te kiezen. Wil je graag je flesjes water met spoed bestellen? Geen probleem bij Maxilia, want bij deze partij kun je nog op korte termijn jouw bestelde items ontvangen.

https://www.maxilia.nl/waterflesjes-bedrukken/