Winkelklik
Image default
Recreation / Food

Lachgas patronen kopen

Lachgaspatronen op straat

Lachgas patronen treffen we tegenwoordig veel aan op straat. Ze zijn behoorlijk herkenbaar gezien hun formaat en kleur. Het zijn patronen gemaakt van aluminium en bevatten lachgas (ook wel bekend als distikstofmonoxide, N2O). Vaak worden ze gesignaleerd op straat en zijn ze reeds geconsumeerd. Opmerkelijk genoeg treffen we daarbij geen slagroomproducten aan maar juist vaak wel ballonnen. Vanwaar deze combinatie? Wij zijn in het fenomeen gedoken om eens te onderzoeken hoe vaak deze patronen op straat gevonden worden en wat de oorsprong is. Maar ook wie zijn de grootste gebruikersgroepen die gebruik maken van deze producten die lachgas kopen. Dat is namelijk ook een belangrijke onderzoeksvraag om te kunnen achterhalen wie en waarom deze producten zo ontzettend populair zijn. Om op de laatste vraag al direct in te spelen kunnen we direct stellen dat de lachgas patronen hoofdzakelijk populair zijn onder de jeugd. Vaak zien we jongeren op grote schaal lachgas gebruiken en daarbij de aluminium patronen consumeren om door het gebruik van het gas in een zeer kortstondige lacherige roes te verkeren.

Lachgas achtergrond

Iets meer over het triviale lachgas. Het is een anesthetisch gas van oorsprong die veel gebruikt wordt maar vooral werd bij verdovingen. Het is tevens een broeikasgas in de atmosfeer. Het heeft een lichtzoete smaak. Bij de inademing is een lichte daling in het bewustzijn waar te nemen en deze roes is enigszins vergelijkbaar met dronkenschap en dat is een staat waarin velen verkeren in uitgaansgelegenheden. Bij recreatief gebruik is het over het algemeen bekend dat amusementsgebruik in feite niet onveiliger is dan de medische toepassing van het gas. Het komt namelijk omdat het gas via een ballon wordt ingeademd. Wanneer er eventueel sprake zou zijn van een overmatig verlies van bewustzijn zal de ballon als het ware automatisch wegvliegen en de toestroom van het gas per direct ophouden. Een soort automatische beveiliging over overmatig gebruik.

Toekomst van lachgas

Onderwijl men in de roes verkeert, of in andere worden in sedatie is, wordt over het algemeen een onoplettendheid ervaren. Omdat lachgas het lichaam ontzettend snel weer verlaat en zodra de inname stopt van het gas is dit effect al in minder dan vijf minuten volledig verdwenen. Dat lachgas de Nederlandse markt aan het veroveren is dat is vrij duidelijk. De grote vraag is hoe lang deze trend zal duren of dat lachgas misschien wel niet meer van het podium zal verdwijnen gezien de geringe risico’s van het middel en de snelle uitwerking van het product.

https://lachgas-voordeel.nl/