Winkelklik
Image default
Recreation / Food

Eastern Plaza Bentelo

 

Mocht u eens in een echt Aziatisch wokrestaurant willen eten dan is Eastern Plaza Bentelo in provincie Overijssel de plek om te zijn. U kunt daar starten met heerlijke voorafjes zoals sushi, Dim Sum, maar ook salades, vers gebakken stokbrood en andere versnaperingen.

Vervolgens kunt u bij ons Oosterse wokrestaurant Eastern Plaza in Bentelo voor de omgeving Overijssel genieten van traditionele witte rijstgerechten zoals nasi en bami, maar ook van soepen, mihoen en vlees- of groente maaltijden. Daarbij komt nog eens een warm buffet en live cooking mogelijkheden om te wokken. En dat is allemaal all-in in het tarief. Ga daarom snel naar ons Chinees Japanse restaurant Eastern Plaza te Bentelo.

Wokrestaurant in Overijssel

Als u van plan bent om naar een Oosters wokrestaurant te gaan kom dan naar Eastern Plaza Bentelo gelegen in Overijssel. Daar kunt u van alles en nog wat proeven van de Aziatische keuken. Zo kunt u in ons Aziatische wokrestaurant allerlei ingrediënten wokken naar uw eigen stijl. Een kok wokt voor u en u geeft aan wat u graag tijdens een live cooking sessie gewokt wilt hebben. Daarbij kunt u kiezen uit wel twaalf verschillende woksauzen verschillend in smaak en stijl. Dus als u eens goed wilt gaan wokken dan doet u dat in ons Japans Chinese restaurant van Eastern Plaza Overijssel in de plaats Bentelo.

Van buffet tot live cooking

Indien u op zoek bent naar andere live cooking gelegenheden of naar een warm buffet dan is het Aziatische wokrestaurant van Eastern Plaza voor Bentelo in de regio van Overijssel wat voor u. U kunt er bakken op Teppan Yaki bakplaten waarbij een chef uw vlees of vis klaarmaakt. Of u kunt van ons warm buffet genieten waarbij u de befaamde Tsja Sjeu kunt uitproberen. Of andere gerechten als gepaneerder zalm of kip of van Kantonees speenvarken. Wat u ook wenst, bij Oosters wokrestaurant Eastern Plaza Bentelo voor Overijssel vindt u wat u graag wilt eten.