Winkelklik
Recreation / Food

Een e-sigaret kopen? Lees er meer over

Wil je meer info over een e-sigaret kopen, lees dan dit artikel door!

Een e-sigaret kopen is verstandig als je op zoek bent naar een manier om van je nicotineverslaving af te komen! Stoppen met roken is voor sommige mensen gemakkelijk maar voor de meeste verstokte rokers lijkt het haast onmogelijk. Is dat ook bij jou het geval? Heb je al van alles geprobeerd, van nicotinepleisters tot en met acupunctuur maar niets helpt? Stap dan over op elektrisch roken en koop een e-sigaret.

Geen rook maar damp

De e-sigaret kan je gebruiken om van je nicotineverslaving af te komen. Maar voor veel mensen is het ook gewoon een minder ongezond alternatief voor roken. Gebruikers van elektrische sigaretten inhaleren damp in plaats van rook. In plaats van tabak wordt gebruik gemaakt van een vloeistof: e-liquid. Wanneer je een hijsje van je e-sigaret neemt, dan wordt vervolgens een ontsteker geactiveerd. Die ontsteker zorgt er op zijn beurt weer voor dat de e-liquid verhit en verdampt. Als er is gekozen voor een e-liquid inclusief nicotine, dan neemt direct na het inhaleren de behoefte aan een echte sigaret af. Na verloop van tijd is elektrisch roken zo gewoon voor jou geworden, dat je niet meer terugverlangt naar een echte sigaret. In de meeste e-liquids zitten de stoffen Propyleen Glycol en Vegetable Glycerine en soms ook Diacetyl. Zelf bepaal je of je een e-liquid met of zonder nicotine neemt.

 

Wat voor e-sigaret kopen?

We raden je aan om op website van Damp-e.nl te kijken. Deze speciaalzaak in elektrische sigaretten heeft een zeer gevarieerd aanbod in e-sigaretten, accessoires en toebehoren. Ook kan je hier terecht voor honderden soorten e-liquids. E-sigaretten met een clearomizer zijn het meest populair. Deze kun je zelf bijvullen met een e-liquid en zijn zeer geschikt voor beginnende maar ook ervaren dampers.

 

Voordelen van de e-sigaret:

  • Je krijgt geen koolmonoxide, teer en duizenden andere schadelijke stoffen meer binnen
  • Je kunt kiezen uit e-liquids met of zonder nicotine en alle nicotinesterktes daartussenin
  • Je kunt gewoon in je eigen huis dampen
  • Goedkope vorm van ‘roken’
  • Nooit meer die stank van sigarettenrook in je kleding
  • Je ruikt weer fris uit de mond
  • Geen nicotineaanslag op je tanden of aan je vingers