Winkelklik
Image default
Auto's en Motoren

Ontvang een zo hoog mogelijk bedrag voor uw bedrijfswagen door deze snel te verkopen

Wanneer u uw bedrijfswagen niet meer gebruikt, is dit een grote kostenpost die enkel in de weg staat in uw garage. U moet er immers ondanks de stilstand alsnog voor zorgen dat de auto van tijdig onderhoud wordt voorzien en dat deze op tijd APK-gekeurd wordt. Waar dit voor nieuwere bedrijfswagens nog niet zo vaak hoeft, zit u er met een oudere bedrijfswagen jaarlijks aan vast. Daarnaast heeft u te maken met afwaardering van uw bedrijfswagen. Daarom is het verstandig om uw bedrijfswagen zo snel mogelijk te verkopen wanneer u deze niet meer gebruikt. Op die manier voorkomt u onnodige kosten en ontvangt u een zo hoog mogelijk bedrag voor uw bedrijfswagen.

Waar kunt u uw bedrijfswagen het best verkopen?

Misschien had u al wel besloten om uw bedrijfswagen te verkopen, maar weet u simpelweg niet hoe u hier aan moet beginnen. U kunt de bedrijfswagen natuurlijk laten opkopen door een garagebedrijf. Dan ontvangt u er echter vaak minder voor dan de auto nog waard is, omdat hun focus ligt op het doorverkopen van uw auto met een zo hoog mogelijk marge. Daarnaast moet u de auto dan vaak zelf brengen en vervolgens vervoer terug naar huis regelen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de auto zelf te verkopen, maar dan heeft u veel minder zekerheid. Bovendien kan het dan langer duren voordat uw auto verkocht is. Gelukkig is er een bedrijf dat uw bedrijfswagen tegen een hoog bedrag opkoopt: Verkoopsneluwauto.nl.

Online een vrijblijvende taxatie opvragen

Er zijn verschillende redenen waarom u uw bedrijfswagen het beste kunt verkopen aan Verkoopsneluwauto.nl. Zo verkoopt u uw auto bij hen niet alleen voor een hoger bedrag dan bij de gemiddelde garage, ze hebben ook nog eens een gratis haal- en brengservice. Hierdoor hoeft u niet over het vervoer in te zitten na de verkoop van uw bedrijfswagen. Bent u benieuwd voor hoeveel u uw bedrijfswagen kunt verkopen bij Verkoopsneluwauto.nl? Vul dan uw kenteken in op de website en ontvang een gratis online taxatie.

https://www.verkoopsneluwauto.nl/