Winkelklik
Image default
Auto's en Motoren

Ritregistratie automatisch verzorgd met blackbox

Als ondernemer of wagenparkbeheerder heeft u hoop zaken om mee bezig te zijn. En of het nu gaat om personeelszaken, pensioenen, recruitment, sales of marketing, u heeft eigenlijk altijd net te weinig tijd. En op het moment dat de Belastingdienst om de hoek komt en vraagt om uw ritregistratie, kan dat flink wat stress opleveren. Tijd om techniek voor u te laten werken en te kiezen voor een blackbox.

 

Ritregistratie

Een ritregistratie kan voor verschillende redenen heel handig zijn. De voornaamste is de Belastingdienst, die een controle kan doen op het zakelijke en privé gebruik van uw voertuig. Heeft u aangegeven geen bijtelling te willen betalen en rijdt u toch meer dan 500 kilometer privé? Dan krijgt u naast de volledige bijtelling ook een boete. En dat wil je voorkomen. De oplossing is het bijhouden van uw ritregistratie, maar dat kost een hoop werk én tijd. En daar hebben we nou juist zo weinig van.

Blackbox

Aan de hand van een blackbox in uw voertuig, worden alle ritten automatisch bijgehouden. Dat betekent dus dat u niets hoeft te schrijven, in Excel te noteren of kunt vergeten. De black box houdt alles bij en stuurt via een veilige verbinding alle gegevens naar een online omgeving toe. En dat bespaart juist een hoop tijd en geld. Makkelijk verdiend, zo’n blackbox.

Track en trace systeem

De inzet van de blackbox in uw wagenpark geeft dus een heel groot voordeel in tijd en geld. Dat weten we. Maar heeft u al eens nagedacht over het kunnen inzien van de locatie van uw wagens of personeel? Door het systeem ook als track en trace systeem in te zetten, ziet u namelijk waar alles is, is geweest en naartoe gaat. En dat levert een hoop efficiëntie op. Zo hoeft u uw bestuurders niet meer te bellen waar ze zijn, kunt u direct iemand naar een noodmelding sturen en kunt u bekijken wat de exacte werktijden en rijtijden zijn geweest. Start vandaag nog.

https://www.trackjackeurope.com/rittenregistratie/