Winkelklik
Image default
Auto's en Motoren

Moderne onderdelen voor de Citroën Traction Avant

De Citroën Traction Avant was als auto zijn tijd ver vooruit, voornamelijk omdat deze in serie geproduceerd werd met vele onderdelen. Deze oldtimer wordt dan ook terecht beschouwd als de voorloper van de moderne auto. De Citroën TA was de eerste auto die dit merk op deze wijze vervaardigde, met voorwielaandrijving en zelfdragend carrosserie. Deze designaanpak maakt het ontwerp nog steeds relevant en zorgt ervoor dat onderdelen voor de Traction Avant nog steeds uitstekend verkrijgbaar zijn. Zo doen vele originele Citroën TA’s vandaag de dag nog steeds dienst, voornamelijk als trouwauto’s. Wilt u ook uw oldtimer klaar voor de weg houden? Lees dan verder!

Schoon en veilig de weg op met uw oldtimer

De online shop van José Franssen is dé betrouwbare plek om nieuwe onderdelen aan te schaffen voor uw Traction Avant, zodat deze goed blijft rijden. De meeste onderdelen in deze webshop zijn voorzien van het Parts Industries-keurmerk. Dit keurmerk betekent dat u verzekerd bent van de bouwkwaliteit van de onderdelen, tot op het kwaliteitsniveau van het origineel. Voor dit keurmerk toegekend wordt, toetst men grondig op criteria zoals pasvorm, materiaalkeuze en bescherming. Natuurlijk worden moderne ontwikkelingen op het gebied van auto-ontwerp wel degelijk meegenomen in de constructie van deze vervangende onderdelen. In deze webshop vindt u vele onderdelen die u nodig heeft om uw Citroën Traction Avant in opperbeste staat te houden, zoals luchtfilters, banden en een uitlaat. Van deze onderdelen is met name het luchtfilter een essentieel element. Een goed  luchtfilter zorgt ervoor dat uw motor lucht en brandstof in de juiste samenstelling toegediend krijgt. Zo blijft uw auto heerlijk rijden. Dat wilt u toch ook?

Een online shop met prima onderdelen

Wilt u ook nieuwe onderdelen aanschaffen voor uw klassieke Citroën? De online shop van José Franssen biedt u een uitgebreid gamma aan onderdelen, niet enkel voor de Traction Avant maar ook voor andere klassieke Citroën-modellen. Ook als u in een 2CV, DS of een HY rijdt, kunt u dus uitstekend bij deze webshop terecht! Zij leveren scherp geprijsde en kwalitatief goede materialen voor het onderhoud van uw auto. Uw prachtige Traction Avant op de weg houden was nog nooit zo makkelijk en voordelig. Heeft u interesse? Brengt u dan direct een bezoek aan de website van deze leverancier.