Winkelklik
Image default
Auto's en Motoren

Mazda CX-5 viaBOVAG

 

{{external image}}

De Mazda CX-5 is een crossover, een SUV zo je wilt. De auto is vanaf 2010 in productie en de opvolger van de Mazda Tribute.  De Mazda CX-5 was het eerste model van Mazda dat volledig is ontwikkeld met Skyactiv technologieën, waaronder motoren, transmissies en chassis. Belangrijk voor de lange mensen, de Mazda CX-5 is de auto met de meeste beenruimte in zijn klasse.

 

De tweede generatie van de Mazda CX-5 is toch heel anders dan die van de eerste generatie

In 2017 presenteerde Mazda de tweede generatie van de auto, en deze uitvoering verschilt op diverse vlakken van de eerste generatie. De KODO-filosofie van Mazda werd volledig geïntroduceerd en vele details in de auto van de tweede generatie wijken net even af van de eerste uitvoering. Mazda scoort echter nog steeds prima met de CX-5, ondanks de toch best hevige concurrentie van onder andere auto’s als de Kia Sportage, de Nissan Qashqai, de Opel Antara, de Nissan X-Trail, de Renault Koleos en de VW Tiguan. Een ding is zeker, op beenruimte troeft de Mazda ze allemaal af. Ook een zekerheidje is dat een Mazda CX-5 viaBovag een betrouwbare occasion is. Daar beleef je lang plezier aan.

Start de auto niet? Schakel dan zo snel mogelijk RoadGuards in

Toch kan het ook jou op een ochtend zomaar gebeuren: de auto start niet. Wat je dan moet doen is contact zoeken met RoadGuards. Deze monteurs streven er naar binnen een half uur bij je te zijn en je verder te helpen. Je bent daarvoor geen abonnement nodig. Je betaalt de monteur gewoon voor de bewezen diensten en hoeft ook nadien geen abonnement af te sluiten. In principe helpt RoadGuards iedereen die een voertuig heeft met een geldig kenteken. En dat is toch wel een prettige gedachte, de gedachte dat hulp altijd in de buurt is.