Winkelklik
Image default
Auto's en Motoren

Autogarage Harderwijk

Lees in deze tekstblog over nissanvandebunte.nl, autogarage Harderwijk. U kunt daar terecht voor alle types Nissans. Van een compacte Nissan Ariya of Micra, toppers zoals de Qashqai, Leaf, X-trial, of de nieuwe Juke.

 

Bedrijfswagens van autogarage Harderwijk

Nissan heeft een flink assortiment bedrijfswagens. Handig is de Nissan NV200 of E-NV200. Als u meer moet vervoeren dan is de Nissan NV300 misschien beter, en in de Nissan NV400 heeft u helemaal veel laadruimte. Soms is een open laadbak handiger, en daarom heeft Nissan de Navara om de reeks bedrijfswagens compleet te maken. De prijzen van de bedrijfswagens zijn scherp, voor minder dan veertienduizend euro heeft u al een nieuwe Nissan NV200.

 

Unieke modellen

Het is altijd de moeite waard om eens bij het garagebedrijf Harderwijk binnen te kijken. Er staan regelmatig unieke auto’s zoals een Juke Nismo RS. Deze auto is voorzien van een 1.6 turbomotor. De auto heeft 218 pk. Mocht u het milieu een warm hard toedragen, en weinig interesse hebben in de autosport, dan is het leuk om een elektrische Nissan Leaf te bekijken. De elektrische Leaf heeft een actieradius van 270 kilometer. Mocht u een elektrische bedrijfsauto willen bekijken, de kans is groot dat u in de showroom van autogarage Harderwijk de Nissan E-NV200 kunt aanschouwen.

 

Occasions bij garagebedrijf Harderwijk

U kunt bij de autogarage Harderwijk ook terecht voor een goede gebruikte auto. Deze verkopen zij met alle garanties. Het garagebedrijf Harderwijk heeft een eigen werkplaats, daar is de auto nagezien, daarom alle garanties. Naast Nissan treft u bij de autogarage Harderwijk ook andere merken occasions aan, waardoor u alle keuze hebt. Neem gerust eens een kijkje bij het garagebedrijf Harderwijk, misschien staat de auto van uw wensen er wel bij. Online zijn de occasions ook te bekijken.