Winkelklik
Image default
Woning en Tuin

Geef een origineel cadeau door een houten hanglamp of klok hier te kopen

Een origineel cadeau kopen kan wel eens lastig zijn. Er is tegenwoordig veel keuze en in sommige gevallen is het lastig om een cadeau te vinden dat bij een bepaald persoon past. Wilt u een bijzonder cadeau geven waar een mooi verhaal aan zit? Een cadeau dat werkelijk in élk interieur prachtig staat en wat dus gegarandeerd in de smaak valt? Ontdek dan de handgemaakte houten artikelen van de Lingehof. Bij deze zorgboerderij werken ambitieuze, hardwerkende mensen met een verstandelijke beperking aan de mooiste producten van hout. Zo kun u hier bijvoorbeeld een hanglamp van hout en een houten klok kopen. Met deze artikelen geeft u een origineel cadeau waar met liefde aan gewerkt is.

Een mooie hanglamp van hout

Iedere hanglamp van hout die u via Zorgboerderij De Lingehof kunt bestellen is een uniek exemplaar. Geen enkel exemplaar is hetzelfde, omdat de medewerkers iedere lamp met de hand maken. Dankzij het prachtige houten materiaal en de bijzondere vormen creëert de lamp een mooie sfeer in elke ruimte. Elke lamp bevat een houten inscriptie met de naam van de collega met verstandelijke beperking die de lamp gemaakt heeft. Dat geeft een bijzonder persoonlijk tintje aan de lamp.

Een uniek houten uurwerk aan de muur

Naast een hanglamp van hout kunt u hier ook een houten klok kopen. De klokken zijn stoer en sfeervol in één en passen daarom in elk interieur. De medewerkers van deze zorgboerderij zijn zó vakbekwaam, dat u hier zelfs uw persoonlijke wensen kunt doorgeven over de vormgeving van de houten klok die u wenst te kopen. U kunt bijvoorbeeld zelf de kleuren bepalen van elk component van de klok. Daarnaast kunt u ook kiezen uit diverse afmetingen, namelijk 40, 50 en 70 centimeter doorsnede. Een uniek uurwerk wordt hiermee nóg unieker!

Plaats uw bestelling online

Hoe mooi is het om producten te kopen van ambitieuze medewerkers die écht trots zijn op hun harde werk? Door een hanglamp van hout, houten klok of één van de andere houten producten bij De Lingehof te kopen, koopt u producten met een mooi achtergrondverhaal. Heeft u vragen over de producten of over de zorgboerderij? Dan kunt u gemakkelijk contact opnemen via de contactgegevens op de website.