Winkelklik
Image default
Bedrijven

Steenhouwerij in Emmen maakt grafsteen

De werkzaamheden steenhouwerij in Emmen is goed geschikt wanneer je opzoek bent naar de ideale grafsteen. Bij ons zijn er namelijk allerlei mogelijkheden. We kunnen traditionele grafstenen maken, maar we zijn ook in staat om moderne grafstenen te maken. Door onze grote variatie hopen wij het jou iets makkelijker te maken in deze mindere periode. Een grafsteen uitzoeken is namelijk vaak best wel een ding. Een grafsteen is wel hetgeen waar je altijd tegenaan kijkt wanneer je naar de begraafplaats gaat en herinneringen gaat ophalen van iemand. Daarom is het een goed idee om een grafsteen bij de steenhouwerij in Emmen te maken. Wij hebben al bijna een eeuw aan ervaring en weten daardoor precies wat er allemaal bij een grafsteen komt kijken. We geven je dan ook goed advies en vinden persoonlijk contact erg belangrijk. 

Van alle markten thuis

Bij de steenhouwerij in Emmen is het mogelijk om je ideeën werkelijkheid te maken. Dit kan uiteraard doordat we onze grafstenen zelf maken. Wanneer je een idee hebt voor de grafsteen kan je dit dus gewoon aangeven wij zullen deze voor je realiseren. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je nog geen idee hebt, maar in ieder geval wel wat unieks voor de verloren dierbare wilt. In dat geval kunnen we samen gaan kijken wat de mogelijkheden zijn en zullen wij jou hierin adviseren. Bij de steenhouwerij in Emmen kan je in ieder geval terecht. 

Meer informatie

De steenhouwerij in Emmen beschikt ook over een toonzaal. Wanneer je ons vakmanschap in het echt een keer wilt zien kan je gerust bij ons langskomen. Onze medewerkers staan altijd paraat om je te helpen en te adviseren. Voor vragen over de steenhouwerij in Emmen kan je natuurlijk ook langskomen, maar het is ook mogelijk om ook telefonisch contact opnemen.