Winkelklik
Image default
Eten en drinken

Online koninginnegelei kopen

Misschien vraag jij je af wat koninginnegelei is. In de bijenwereld is er altijd een koningin. Als larve wordt er al een bij aangewezen als koningin. Deze bij krijgt vervolgens deze gelei, wat nodig is voor de ontwikkeling. Wanneer je het woord koninginnegelei gaat opzoeken, zie je soms ook een andere benaming hiervoor: Royal Jelly of bijenmelk. Deze substantie bestaat uit pollen, honing en speeksel en wordt door werkbijen gemaakt. Niet alle bijen krijgen dit te eten, maar puur de larve die als koningin is benoemd.   

Niet alleen voor de bijen is dit geelachtige, zure goedje gezond. Ook voor mensen kan dit een positieve effecten hebben. Zo kan het de weerstand verbeteren, stress onderdrukken en zelfs helpen om goed te kunnen slapen.  

Online honing en meer producten kopen 

Breng een bezoek aan de website van HONINGonline.nl en je ziet heerlijke producten voorbijkomen. Al deze producten zijn hier online te bestellen en komen uit eigen imkerij: heerlijke honing, lekkere honingnoepjes en nog veel meer. De producten zijn een leuk idee voor een cadeautje. Geef bijvoorbeeld een keer een pot honing of een verzorgingsproduct cadeau. De keuze is hier enorm en zijn leuk om als cadeau te krijgen of te geven.  

Alle producten die op HONINGonline.nl zijn te bestellen, kunnen ook in de fysieke winkel bekeken worden. Mocht je in de buurt van Kootwijkerbroek zijn, kom dan gerust even langs. Snuffel heerlijk door alle producten die hier te vinden zijn: bijzonder leuke gadgets zoals koninginnegelei, maar ook lekkere thee en dat allemaal voor leuke prijzen. 

https://www.honingonline.nl/product-categorie/bijenpollen-en-royal-jelly-puur-kopen/royal-jelly-koninginnegelei/