Winkelklik
Image default
Eten en drinken

Een bedrijfsuitje met outdoor cooking

Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van het jaarlijkse uitje van jouw afdeling of bedrijf? Of onderneem je gewoon graag leuke activiteiten samen met je collega’s? Bekijk dan de outdoor cooking-workshops van OUTDOOR OUTFITTER in Overasselt. Deze buitenkookspecialist heeft de perfecte activiteiten om samen te doen met jouw collega’s. Samen koken is natuurlijk een van de leukste vormen van teambuilding.

Een leuke ervaring met buitenkoken

Start de outdoor cooking-workshop oerkoken. In deze workshop leer je koken met respect voor de natuur. Dat is niet alleen rustgevend, maar ook erg lekker. Samen met jouw collega’s leer je gerechten bereiden met biologische seizoensproducten en kruiden, zo is het ook nog eens gezond. De workshop wordt buiten op locatie van OUTDOOR OUTFITTER in Overasselt gehouden. Voor de echte bikkels is het ook mogelijk om deze in de winter te volgen. Er wordt een driegangenmenu bereid met een Dutch Oven en een Zuid-Afrikaanse Potjie. Zowel het gebruik als onderhoud van deze speciale pannen wordt uitgelegd gedurende de workshop. Samen met jouw collega’s onder het genot van een lekker drankje consumeer je natuurlijk de maaltijd in de gezellige, verwarmde legertent. Wil jij samen met je collega’s genieten van verschillende drankjes en traditionele hapjes, maar heb je geen behoefte aan de bereiding? De koks van de outdoor cooking-specialist verzorgen ook heerlijke proeverijen, waar je verschillende bieren, wijnen of whisky’s proeft onder het genot van een bijpassend hapje. De hapjes worden volgens unieke en historische recepten gemaakt en speciaal afgestemd op de dranken die geserveerd worden. Zo krijgen jij en je collega’s een ware historische smaaksensatie. 

Beleef historische gerechten

Komt jullie jaarlijkse bedrijfsuitje er weer aan? Beleef dan de historische gerechten van de OUTDOOR OUTFITTER. Ook kun je bij hun webshop alle benodigde materialen en apparaten halen om thuis jouw eigen outdoor cooking-ervaring te beginnen. Bekijk bijvoorbeeld hun collectie luxe tuinhaarden, zo kun je lekker in de winter genieten van verwarming en ook nog eens lekkere hapjes bereiden.