Winkelklik
Image default
Eten en drinken

Hier kunt u fijn dineren met een groep in Roosendaal

Als u op zoek bent naar een fijne plek om te dineren in Roosendaal, dan is Black Horse misschien wel de perfecte optie voor u. Dit bedrijf heeft een capaciteit tot 500 personen, geschikt voor evenementen en feesten, maar ook voor een diner met vrienden of familie. De menukaart van Black Horse is zeer divers en biedt voor ieder wat wils. Zo kunt u hier terecht voor diverse voor-, hoofd-, en nagerechten. U kunt zelfs kiezen voor een 6- of 7-gangenmenu! Van een lekker soepje tot een smakelijk stuk vlees of vis, en zelfs vegetarische opties staan op het menu. En natuurlijk sluit u uw diner af met een lekker dessert.

De lekkerste hapjes bestellen bij uw feest in Roosendaal

Maar het mooie van Black Horse is dat u niet alleen kunt dineren in een van de zalen zelf. Ze beschikken namelijk over diverse ruimtes voor feesten en partijen in Roosendaal waar u ook hapjes kunt bestellen. Zo kunt u hier bijvoorbeeld terecht voor een bruiloftsfeest of een bedrijfsborrel. Maar ook voor een verjaardagsfeest of familiediner biedt Black Horse diverse ruimtes aan. En als u met een groep vrienden of familie exclusief wilt dineren in Roosendaal, dan kunt u ook gewoon een van de beschikbare zalen huren.

Zalen met alle faciliteiten die u nodig heeft

Huurt u een van de zalen van dit bedrijf? Dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. De zalen zijn van alle gemakken voorzien, zoals airconditioning en een geluidsinstallatie. Wilt u hapjes bestellen in Roosendaal? Voor een bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? De chefkok denkt met u mee over alle mogelijke oplossingen. Wilt u meteen reserveren voor uw feest of evenement in Roosendaal en hapjes bestellen? Of wilt u dineren in een van de mooie zalen in Roosendaal? Neem dan eens contact met ze op. U kunt dan meteen de mogelijke arrangementen bespreken en uw wensen doorgeven.