Winkelklik
Image default
Eten en drinken

Dit bedrijf verzorgt de beste private dining in Amsterdam

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw passie voor alles wat met koken te maken heeft, met u deelt, rekent u op All About Cooking. Deze specialist in Amsterdam verzorgt diverse soorten private dining en verrast u graag met heerlijke, creatieve gerechten en uniek smaken die u nergens anders beleeft. Of u nu op zoek bent naar catering voor uw bedrijfsfeest of u uw gasten graag verrast met een culinaire bbq, chef-kok Marco Krispijn en het team van dit bedrijf staan voor u klaar. Geef hen op tijd uw dieetwensen en voorkeuren door, dan passen zij het geplande menu hier waar nodig op aan. Zo kan iedereen met u meegenieten van zijn of haar favoriete gerechten tijdens een private dining in Amsterdam op hoog niveau.

Ontdek nieuwe smaken met gerechten van de Big Green Egg

All About Cooking verzorgt zowel private dining bij hen op locatie in Amsterdam als bij u thuis. Deze experts zijn in het bijzonder gespecialiseerd in bbq-gerechten op de zogenaamde Big Green Egg. Dit innovatieve kooktoestel geeft gegarandeerd (een bijzondere) smaak aan uw favoriete gerechten. Dankzij de bijzondere materialen waarmee dit toestel is samengesteld, gebruikt u deze zowel in hartje zomer als tijdens de koudste dagen in de winter. Daarnaast rekent u op deze culinaire expert voor diverse boeiende demonstraties. Zo leert u zelf ook hoe u de mooiste gerechten bereidt en geniet u voortaan elke dag van het koken op hoog niveau. U heeft bij dit bedrijf de keuze uit het volgen van een workshop of een kookclub. Hierbij leert u de finesses van koken op een uitzonderlijk hoog niveau van een veelgeprezen chef-kok.

Proef de lekkerste gerechten op locatie of bij u thuis

Bent u benieuwd naar wat deze bbq-cateraar voor u kan betekenen, of heeft u interesse in een goedgevulde avond met private dining in Amsterdam? Dit team kan niet wachten om u en uw gezelschap van heerlijke gerechten te voorzien. Neem daarom vandaag nog contact met hen op zodat u de datum die u het beste schikt kunt reserveren. Dit doet u eenvoudig door hen te bellen, maar u kunt ook het digitale contactformulier op hun website invullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie over de mogelijkheden.