Winkelklik
Image default
Bedrijven

Bedrijfskleding bedrukken met een logo, hoe regel je dat precies?

Wanneer kies je eigenlijk voor bedrijfskleding met bedrukking, in plaats van kleding zonder logo? Eigenlijk is de keuze voor een logo altijd een goede om te maken. Er zijn verschillende voordelen die hieronder allemaal aan bod komen. Daarnaast wordt besproken hoe je snel kan zorgen voor bedrukking van de bedrijfskleding van je werknemers. Bedrijfskleding bedrukken is gemakkelijker dan vaak wordt aangenomen.

Het nut van bedrukte bedrijfskleding voor je bedrijf

Als je kiest voor de bedrijfskleding bedrukken, kies je voor een professionele uitstraling van je bedrijf en een goede zichtbaarheid van je eigen merk. Natuurlijk wil je dan dat de bedrukte werkkleding die je werknemers dragen van goede kwaliteit is. Er zijn speciale bedrijven tegenwoordig online en offline te vinden met specialistische apparatuur en werknemers die allerlei soorten kleding, in grote en kleine aantallen, kunnen bedrukken. Ook is een snelle levering mogelijk. Hierdoor weet je als bedrijfsleider of ondernemer dat je werknemers altijd voorzien zijn van goede, stevige kleding met een duidelijk logo erop. Een visitekaartje waar je trots op kan zijn.

Kies zelf waar het logo terecht komt

Als je online of offline werkkleding laat bedrukken kan je tegenwoordig kiezen voor veel verschillende soorten, maten en vormen logo’s. Deze kunnen tegelijkertijd met het bestellen van bedrijfskleding gedrukt worden bij verschillende webshops die gespecialiseerd zijn in dit type dienst. Het logo kan bijvoorbeeld op de achterkant of juist op de voorkant worden gedrukt. Daarnaast kan je kiezen voor bedrukking op een pet, T-shirt, overall of juist kleding die is bedoeld voor protectie van je werknemers. Eigenlijk is iedere soort kleding te bedrukken. Staat waar je naar zoekt aan kleding niet op de productpagina van de site, neem dan contact op met de klantenservice. In overleg is het vaak wel mogelijk of kan gekomen worden tot een oplossing.

Het bedrukken van werkkledij zorgt voor een goede herkenbaarheid

Wanneer je als bedrijfsleider je bedrijfskleding laat bedrukken zorg je gelijk voor maximale herkenbaarheid. Je klanten weten bovendien door een duidelijk logo meteen bij wie ze terecht kunnen voor vragen. De werkkleding van je medewerkers voorzien van een herkenbaar logo heeft dus veel meerwaarde. Om te zorgen dat het logo, zelfs na vele malen wassen, goed zichtbaar blijft op de werkkleding van je werknemers wordt aangeraden enkel kleding van hoge kwaliteit te kopen. Hiernaast is raadzaam om te kiezen voor een duidelijke en kwalitatief hoge bedrukking van het logo. Het bedrukken met professionele machines zorgt altijd voor een mooi en duurzaam eindresultaat. eel bedrijven gespecialiseerd in het bedrukken van werkkleding online hebben die machines tegenwoordig. Bij Hurricane kan je gemakkelijk, snel en voor een goede kwaliteit werkkledij bedrukken. Hurricane Bedrijfskleding is zeer gemakkelijk te bedrukken, en zo kan je jouw logo kwijt op een gewelidg kledingstuk. 

Bedrijfskleding

Fiscaal voordeel voor het bedrukken van bedrijfskleding

Werkkleding laten bedrukken hoeft niet duur te zijn en het kan zelf meestal nog goedkoper. Wanneer je bedrijfskleding laat bedrukken zijn de kosten vaak aftrekbaar voor de belasting. Om welk percentage het gaat is te vinden bij de Belastingdienst. En ook hoe dit precies werkt staat uitgebreid op de site van deze overheidsinstelling.