Winkelklik
Image default
Bedrijven

Legpuzzels voor de fanatieke puzzelaar

Online kun je ontzettend veel legpuzzels voor volwassenen bestellen. Wat dacht je van een Legpuzzel 500 stukken? Puzzels heb je zo groot en klein als je zelf maar wilt. Je hebt puzzels met klassieke puzzelstukjes, puzzelboeken of ronde puzzels. De mogelijkheden zijn ongekend! Vaak hebben puzzels een thema, zo heb je natuur thema’s of Jan van Haasteren puzzels die humor als thema hebben. In deze blog doen we een paar aanbevelingen voor puzzels voor de fanatieke puzzelaar. Of je nu een puzzel van 500, 1000 of 3000 stukjes wilt, er is altijd een geschikte puzzel voor jou! Wil je meer weten over de puzzels voor gevorderde puzzelaars? In deze blog kun je er meer over lezen!

Krypt Puzzel Black van Ravensburger

1000 stukjes Ravensburger puzzel zijn het meest voorkomend, maar de Krypt Puzzel Black van Ravensburger bewijst met zijn 736 stukjes dat je helemaal niet zoveel stukjes nodig hebt om een uitdagende puzzel te maken! Deze puzzel is niet voor beginners, want de puzzel is helemaal zwart en heeft geen herkenbaar patroon. Alleen de vorm van de stukjes kunnen je een beetje helpen, want deze puzzel heeft geen klassieke puzzelstukken. Het middelste puzzelstukje is rond, en kan een hulp zijn naast de kantstukken als je de puzzel gaat maken. Uitdagend en een nieuw concept dus.

Een dagje naar het Museum van Jan van Haasteren

Het Jan van Haasteren puzzels overzicht is uitgebreid. De puzzels van Jan van Haasteren zijn een begrip onder fanatieke puzzelaars en dat is ook niet vreemd, want deze puzzels zijn ontzettend leuk om te maken. De puzzels staan vol van humoristische prenten en platen die ervoor zorgen dat iedereen vrolijk wordt. Vooral volwassenen vinden deze puzzels leuk, omdat er van alles gebeurt op de puzzelplaat. Verder passen de puzzelstukjes goed in elkaar en zijn ze van goede kwaliteit, waardoor je deze puzzels meerdere keren kunt gebruiken.

De puzzels van Amy Design

Een Legpuzzel 500 stukken kan leuk zijn, maar die van Amy Design bestaat uit 1000 stukjes. Deze puzzels hebben een mooi natuurthema. Ook deze puzzels zijn niet geschikt voor beginners, want makkelijk zijn ze niet. Dit is een puzzel waar je jarenlang plezier van kunt hebben, want de puzzelstukjes zijn van uitstekende kwaliteit. Het duurt een tijdje voordat je deze puzzel compleet hebt, want veel stukjes van Amy Design hebben dezelfde kleurtint waardoor het moeilijk is om uit te vogelen welk stukje waar thuishoort. Deze puzzel is 68 cm bij 49 cm en bestaat uit 1000 stukjes. Met deze puzzel kun je je een paar dagen vermaken!

Jan van Haasteren’s Wijnmakerij

Ook deze Jan van Haasteren doet het goed bij puzzel liefhebbers. Deze puzzel is er in 1000 en 3000 stukjes. Alle puzzels van Jan van Haasteren hebben humor, maar de Wijnmakerij is toch een van de bekendste. Deze puzzel is van hoge kwaliteit, waardoor de puzzelstukjes niet zo snel kapot gaan. De hele puzzel staat vol met grappige momenten zoals een wijnjacuzzi, wegglijdende druiven en wijnstampers. De puzzel wordt meestal als 1000 stuks verkocht, maar als je van uitdaging houdt kun je deze puzzel ook in 3000 stukjes kopen!