Winkelklik
Image default
Zakelijk

Kartonnen dozen nodig?

Er zijn verschillende soorten kartonnen dozen beschikbaar. Maar waar kan je goede kartonnen dozen kopen? Dit doe je bij JIP natuurlijk. Hier kun je een breed assortiment aan kartonnen dozen kopen. Er zijn verschillende soorten te bedenken, denk hierbij bijvoorbeeld aan een golfkartonnen doos of een feco doos.

Als je dozen koopt wil je natuurlijk dat ze van goede kwaliteit zijn. De dozen die hier verkocht worden zijn gemaakt van vervaardigd testpapier. Dit is een gerecycled materiaal. Daarnaast zijn ze ook nog eens bekleed met kraftpapier. Dit maakt de dozen stevig en geschikt als verpakkingsmateriaal.

Deze producten zijn zorgvuldig samengesteld, maar er is wel voor gezorgd dat er zo min mogelijk materiaal is gebruikt om het duurzaam te houden.

 

De voordelen van een kartonnen doos

We weten allemaal dat een kartonnen doos niet alleen sterk maar ook licht van gewicht is. Dit maakt de verzendkosten een stuk aangenamer. Kartonnen dozen zijn makkelijk op te zetten, goedkoop en ook nog eens makkelijk te sluiten. Niet alleen dat, ze zijn beschikbaar in allerlei vormen en maten. Zo kun je heel veel verschillende producten vervoeren aan de hand van deze dozen. Ongeacht hoe groot of klein ze zijn.

Wil je de dozen laten personaliseren? Denk er dan eens aan om deze bij JIP te laten bedrukken! Zo maak je de verzending persoonlijker en vergroot je je naamsbekendheid. Personaliseer je dozen vandaag nog en begin met verzenden!