Winkelklik
Image default
Vakantie

Een karpervisvakantie voor de echte vissers

Bent u een fervent visser? Is het voor u een sport om grote jongens te vangen? Ga op karpervisvakantie! Recreatiepark De Groote Vliet is het ideale park voor deze vakantie waar u verblijft in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Het recreatiepark is omringd door kilometers aan vaar- en viswater, waar u allerlei vissen vindt. Zo vist u niet alleen op karper, maar ook op snoek, snoekbaars, witvis, paling en meer. Vanuit uw eigen stijger aan de zijkant van de vijver mag u met maximaal twee hengels per persoon vissen.

Op een karpervisvakantie comfortabel vanuit het huisje van uw keuze vissen

Er zijn allerlei soorten accommodaties op Recreatiepark De Groote Vliet om een heerlijke vakantie te hebben. De bungalows en chalets hebben ruimte voor groepen van vier tot wel tien personen. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en de inrichting is compleet. Deze vrijstaande accommodaties zijn gelegen in een groene omgeving tussen kilometers vaar- en viswater. Op het park zelf vindt u de karpervisvijver, waar u iedere dag vanuit uw accommodatie een hengeltje kunt uitgooien. Het is het ideale park voor een gezellig karpervisvakantie, waar u een vakantiehuis kunt huren dat direct aan het water gelegen is en waar honden zijn toegestaan. Want ook voor uw trouwe viervoeter is het een fijne vakantie.

In een vakantiehuis op een prachtig park zijn honden toegestaan

Gaat u op vakantie in eigen land? En zou u uw hond graag meenemen? Uw trouwe viervoeter is van harte welkom op Recreatiepark De Groote Vliet, waar u samen met uw hond geniet van een heerlijke vakantie in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Het park heeft voldoende faciliteiten, is de ideale plek voor een karpervisvakantie en heeft twee hondentoiletten. Ook buiten het park zijn er mooie gebieden om uw hond uit te laten. Denk bijvoorbeeld aan natuurgebieden De Vooroever en het Nesbos, waarvoor u alleen maar de dijk hoeft over te steken. De hond mag in deze gebieden onaangelijnd lopen, waardoor uw viervoeter de ruimte krijgt om flink te rennen en heerlijk te spelen.