Winkelklik
Image default
Vakantie

Ontdek Marokko tijdens een motorreis!

Wil jij een kleurrijke motorreis door Marokko? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf heeft de leukste route door dit prachtige land voor jou kunnen uitstippelen. Zij hebben namelijk al jarenlang ervaring op het gebied van motorreizen samenstellen en weten daarom hoe ze dit op de beste manier kunnen uitvoeren. Zo weet jij ook zeker dat jouw motorreis door Marokko geslaagd zal zijn. Marokko is wellicht niet het eerste land waar je aan denkt als je op motorreis wilt gaan, maar juist daarom is het de moeite waard om hier meer informatie over te krijgen!

Bijzonder

Marokko biedt voor jouw eigen motorreis een zeer unieke ervaring aan. De wegen in Marokko zijn verassend goed onderhouden, waardoor je op de motor geen enkel probleem rustig door het land kan touren. Je zal tijdens de route in mooie steden komen zoals Fez, Tinghir en Chefchaouen. De traditionele Marokkaanse huisjes brengen een extra charme tijdens jouw verblijf, waar je ook heerlijk kunt gaan genieten van traditioneel Marokkaans eten en drinken. Ga daarom ook snel genieten van een heerlijk warm woestijn bries en een adembenemende zonsondergang en boek snel jouw eigen motorreis naar dit mooie land via deze website!

De route

Als je via deze website jouw motorreis door Marokko heen boekt, zal jij een leuke route af gaan leggen. De route zal beginnen en eindigen in Malaga, waar je een ferry zal nemen om naar en van Marokko te komen voor jouw motorreis. De route duurt standaard 10 dagen en komt in de vorm van een groepsreis. Je hebt altijd de optie om extra faciliteiten te boeken, zoals een upgrade in een hotel. De beste reisperiode om deze route af te gaan leggen is in het najaar, zodat de hitte nog goed te doen is. Neem voor meer informatie snel contact op!