Winkelklik
Image default
Vakantie

Een vakantiehuis kopen aan de Nederlandse kust? Een goede investering!

Bent u op zoek naar een goede investering en spreekt de vastgoedmarkt u wel aan? Kies dan voor het beleggen in vakantiewoningen bij Center Parcs Vastgoed. U vindt hier een uitgebreid aanbod vakantiehuizen in Nederland, België, Spanje, Frankrijk en Duitsland. Naar welk land gaat uw voorkeur uit? En wat is uw budget? Dit zijn een aantal zaken waar u over na moet denken als u wilt investeren in vastgoed. Uiteraard ontvangt u altijd persoonlijke begeleiding als u een vakantiehuis wilt kopen aan de Nederlandse kust of in de Franse bergen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en dat u een goede investering doet. Bovendien ontvangt u bij Center Parcs Vastgoed altijd een vaste huuropbrengst, zodat u investeert met zekerheid.

Profiteer van de voordelen als u in vastgoed gaat investeren

Bent u op zoek naar een investering zonder zorgen, die u snel terugverdient? Heeft u al gedacht aan een vakantiewoning? Parcs Vastgoed zorgt ervoor dat u altijd een vaste huuropbrengst heeft. Het maakt niet uit wat de bezettingsgraad van uw vakantiehuis is, ieder kwartaal ontvangt u een opbrengst van uw cottage. En wist u dat er zelfs geen extra kosten bijkomen voor water, elektra, onderhoud, schade en verzekeringen? De specialist beheert en onderhoudt uw accommodatie. Zo wordt u volledig ontzorgd als u gaat investeren in vastgoed. Bovendien kunt u zelfs een meerjarige huurovereenkomst voor 15 jaar aangaan als u een vakantiehuis aan de Nederlandse kust of elders wilt kopen. Zo heeft u zekerheid op lange termijn en kunt u alvast uw rendement en inkomsten inplannen voor de komende 15 jaar.

Waarom een vakantiehuis kopen aan de Nederlandse kust?

Bent u overtuigd van de voordelen van een investering in vastgoed? Er zijn verschillende redenen waarom u wilt investeren in recreatief vastgoed. Bij Center Parcs Vastgoed bent u altijd zeker van een vaste huuropbrengst. Zo weet u precies wat het u oplevert, ook op lange termijn. Met Center Parcs Vastgoed kunt u zelf een vakantiehuis kopen aan de Nederlandse kust of een andere plek in Nederland, België, Spanje, Frankrijk of Duitsland. De woning blijft altijd uw eigendom en uit de gegarandeerde huurinkomsten ontvangt u altijd een aantrekkelijk rendement. Daarom kiest u ervoor om te investeren in vastgoed bij een specialist. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over leegstand of reparaties, want dat wordt allemaal voor u geregeld.