Winkelklik
Image default
Vakantie

Bij het investeren in een vakantiewoning in Spanje krijgt u goede begeleiding

Een investering in een vakantiewoning in Spanje is bij Center Parcs Vastgoed altijd veilig. U krijgt namelijk altijd professionele begeleiding. Als u bij deze organisatie gaat investeren in vastgoed, krijgt u een langlopende huurovereenkomst van circa 15 jaar. Hierbij krijgt u een gegarandeerde huurinkomst, onafhankelijk van de bezetting van de woning. Klinkt dit ook als muziek in uw oren? Center Parcs Vastgoed organiseert op regelmatige tijdstippen verkoop- en informatiedagen op de verschillende projectlocaties. Zo heeft u uitgebreid de kans om de investeringsmogelijkheden te bekijken. Bekijk op de website snel de aankomende infomomenten en meld u aan.

Financieren met een lage rente als u wilt investeren in vastgoed

Wilt u investeren in een vakantiewoning in Spanje of een ander Europees land? Kies dan voor de begeleiding van de professionals van Center Parcs Vastgoed. Hier heeft u de keuze uit verschillende vakantiewoning in een recreatiepark op een toplocatie. U kunt investeren in vastgoed met uw eigen kapitaal. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van een lening met een lage rentevoet. Hierbij kunt u rekenen op de betrouwbare partners van Center Parcs Vastgoed. U geniet van een aantrekkelijk vast rendement en haalt alles uit uw vermogen. Bovendien heeft u natuurlijk de mogelijkheid om zelf te genieten van uw vakantiewoning.

Beleggen zonder stress doet u door te investeren in een vakantiewoning in Spanje

Wilt u ook een eigen vakantiewoning in Spanje hebben om erin te investeren? En wilt u niet hoeven omkijken naar onderhoud en administratieve rompslomp? Dan is het een goed idee om te investeren in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed. Hierbij blijft Center Parcs verantwoordelijk voor de exploitatie van uw woning en het vakantiepark. Daarnaast krijgt u onafhankelijk van de bezetting van uw woning gegarandeerde huurinkomsten. Bovendien neemt Center Parcs Vastgoed het onderhoud helemaal op zich. Op die manier kunt u optimaal genieten aan de Costa del Sol of een andere locatie in Europa. Bekijk snel de beschikbare recreatiewoningen op de website en plan een kennismakingsafspraak in.