Winkelklik
Image default
Mode en Kleding

Unieke trouwschoenen van Shoelia

Bij Shoelia vindt u zeer bijzondere en unieke trouwschoenen. Het is natuurlijk één van de mooiste dagen van uw leven. Daarom begrijpen wij bij Shoelia dat u natuurlijk speciale en opvallende schoenen wilt voor deze speciale dag. Wij hebben een groot assortiment aan handgemaakte heren- en damesschoenen voor u. Alle schoenen zijn van het Spaanse merk Pepe Milan. Als u kiest voor Shoelia, dan krijgt u altijd persoonlijk advies op maat. Hiervoor kunt u een privé afspraak maken zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken. U heeft een zeer ruime keuze in alle schoenen omdat er vele verschillende dessins en kleuren zijn. Ook kunt u er altijd voor kiezen om bij uw trouwpak een bijpassende riem aan te schaffen. 

Matchende trouwschoenen

Ook kunt u kiezen voor matchende trouwschoenen bij Shoelia. Alle schoenen worden zowel voor heren als dames gemaakt met dezelfde materialen waardoor u voor dezelfde schoenen kunt kiezen. Om het helemaal persoonlijk te maken, is er ook een mogelijkheid om bijvoorbeeld uw initialen of uw trouwdatum te laten drukken op de uitgekozen schoenen. Als u graag matchende- of gepersonaliseerde schoenen wilt, dan raden wij altijd aan om uw trouwkleding mee te nemen tijdens de privé afspraak. Zo kunnen wij samen met u kijken welke schoenen het beste passen bij de kleding. Als de kleding nog niet klaar is, dan kunt u een lapje stof meenemen voor een kleurimpressie. Ook moet u rekening houden met een levertijd van acht tot tien weken, wees dus altijd op tijd met het kopen van de nieuwe schoenen. 

Bijpassende riem

Zoals u al eerder kon lezen, kunt u ook altijd kiezen voor een bijpassende riem. Deze zijn wederom ontwikkelt door het Spaanse merk Pepe Milan. Bijna alle herenschoenen beschikken over een bijpassende riem. Alle riemen zijn compleet handgemaakt en zijn gemaakt als hetzelfde materiaal als de schoenen. De riemen hebben een breedte van drie centimeter en zijn voornamelijk te bestellen in maat 115 maar wij maken de riemen graag voor u op maat als u een andere maat wenst te hebben. Bepaal de maat door de omtrek van uw middel op te meten.