Winkelklik
Image default
Mode en Kleding

Kwaliteitsjeans voor heren online bestellen: welke schoenen draag je onder de skinny modellen?

Jeans, oftewel spijkerbroeken, bestaan voor zowel mannen als vrouwen in allerlei verschillende soorten. Net als onder dames zijn ook onder de heren de skinny jeans alweer een tijdje populair. De nauw aansluitende spijkerbroeken met broekspijpen die smal naar de enkels toelopen, kun je gemakkelijk met de meest uiteenlopende bovenkleding combineren. Maar als je kwaliteitsjeans voor heren online bestellen gaat, welke schoenen draag je daar dan onder? Boragio, het Italiaanse merk dat bekendstaat om zijn denims van superieure kwaliteit, maakt de meest uiteenlopende combinaties mogelijk. Jij kan nu deze kwaliteitsjeans voor heren online bestellen.

 

Sneakers, loafers, boots en veel meer

Of je nu voor herenjeans met verfspatten van dit merk of voor jeans zonder deze opvallende details kiest, je skinny fit jeans kun je onder andere met heren sneakers van elk denkbaar merk dragen. Hiermee bedoelen we niet alleen de lage, maar ook de hoge sneakers. Je kunt de sneakers over je broekspijpen dragen, maar er ook voor kiezen je broekspijpen er juist overheen te trekken. Loafers geven skinny jeans voor heren een iets gekledere look. In de koudere maanden kies je natuurlijk voor stoere boots! Voor de beste jeans moet je in onze webshop zijn!

 

Herenjeans met verfspatten

Wil je kwaliteitsjeans voor heren online bestellen, denk dan ook eens aan de herenjeans met verfspatten die de Italiaanse denimspecialist voert. De verfspatten geven je broek een unieke look en geven direct het idee dat je over je outfit hebt nagedacht. Spijkerbroeken met verfspetters kunnen zowel blauw, zwart als grijs van kleur zijn. De verfspatten zelf zijn doorgaans wit.

 

 

Bestel nu jouw jeans die met aandacht en oog voor detail zijn vervaardigd

Boragio streeft ernaar elke man een kledingcollectie te kunnen bieden waarmee hij opvalt en zijn nonchalante, maar modebewuste karakter extra weet te onderstrepen. Behalve voor jeans kun je ook voor overige kleding bij het merk terecht. Alle spijkerbroeken van het Italiaanse merk zijn met de grootste aandacht vervaardigd. Alle details zijn met de hand aangebracht. Het merk richt zich op het middensegment en het hoge segment. Online vind je de gehele en meest actuele collectie.