Winkelklik
Image default
Muziek

Kies een toffe eindmusical voor een knallend afscheid

Zorg samen met uw leerlingen voor een groots afscheid met een swingende eindmusical. De eindmusical in groep 8 is een van de laatste activiteiten waar leerlingen van de basisschool aan mee doen. Om de kinderen enthousiast te houden, kunt u kiezen voor een leuke en originele eindmusical in plaats van een standaard musical. Bij Het Verkeerde Beentje hebben ze een uitgebreid assortiment musicals waar u uit kunt kiezen. Het leuke van deze musicals is dat ze allemaal gebaseerd zijn op kinderboeken. Het verhaal van het boek is omgezet naar een toneelscript met leuke liedjes. De stijl van de liedjes is afwisselend om zo het verhaal nog beter te ondersteunen.

Een musical waarin iedereen een passende rol heeft

Veel leerlingen ervaren spanning voor het opvoeren van de eindmusical voor de andere leerlingen en hun ouders. Door een musical te kiezen die de leerlingen leuk vinden, maakt u het al wat makkelijker voor ze. Bij Het Verkeerde Beentje hebben ze musicals voor kleine klassen, maar ook voor grotere groepen. Het voordeel van deze specialist is dat wanneer u een eindmusical heeft gevonden die uw leerlingen heel leuk vinden, deze aangepast kan worden naar de hoeveelheid kinderen dat u in de klas heeft. Zo heeft ieder kind een leuke rol die bij hem of haar past en doet iedereen mee.

Kies de musical die het best past bij uw klas

Wilt u graag een spannende eindmusical of liever een grappige, omdat dit beter bij uw klas past? Bij dit bedrijf heeft u genoeg keus. Voordat u een musical bestelt, kunt u ook alvast een paar nummers luisteren en sommige pagina’s van het script lezen. Nadat u een keuze heeft gemaakt, krijgt u een musicalpakket opgestuurd. Dit pakket bevat onder andere het script, het boek waar de eindmusical op gebaseerd is en de bladmuziek. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van Het Verkeerde Beentje. Zij kunnen u voorzien van meer informatie en helpen u graag verder.

https://www.verkeerdebeentje.nl/