Winkelklik
Image default
Mode en Kleding

Hoe kan je sneakers het beste stijlen?

Sneakers zijn niet alleen meer bedoeld voor sportactiviteiten, maar zijn ook een belangrijk mode-item geworden. Naast comfortabel zijn, kunnen sneakers ook erg stijlvol zijn en bijdragen aan je algehele look. Het is zelfs zo dat andere mensen vaak complimenten zullen geven over je outfit, vooral als je een paar mooie Mason Garments schoenen draagt. Als je echter niet weet hoe je je sneakers leuk kunt combineren met de rest van je outfit, of als je benieuwd bent naar wat er allemaal komt kijken bij het stylen van sneakers, lees dan snel verder!

Houd het simpel

Als je liever geen opvallende sneakers draagt, maar toch wilt genieten van het comfort van sneakers, kun je het simpel houden. Een tijdloze klassieker in de sneakerwereld zijn de witte sneakers. Deze passen onder elke outfit, van een basic wit shirt tot opvallende kledingstukken. Door te kiezen voor een simpel paar sneakers, kies je voor flexibiliteit en tijdloze stijl.

Zorg voor een contrast

Er zijn verschillende manieren om je sneakers te stylen en een daarvan is door contrast te creëren. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een paar opvallende, felgekleurde sneakers te dragen bij een basic outfit, zoals een wit T-shirt en een jeans. Of kies juist voor minimalistische sneakers bij een outfit met felle kleuren of patronen om zo een opvallend contrast te creëren. Een andere mogelijkheid is om te spelen met het contrast tussen zwart en wit, wat altijd goed werkt. Op die manier trek je zeker de aandacht met je outfit!

Sportief of casual chic

Naast het dragen van sneakers bij een casual outfit, kun je ook een sportieve look creëren met een paar goede sneakers. Een hoodie of trainingsbroek zijn niet alleen comfortabel, maar geven ook een sportieve uitstraling. Voor een extra sportief effect kun je een sporttas of pet toevoegen aan je outfit. Sneakers zijn echter niet alleen geschikt voor een sportieve look. Ze kunnen ook perfect gedragen worden bij een casual-chique outfit, bijvoorbeeld op kantoor. Combineer het dan met een overhemd en een pantalon voor een stijlvolle, maar toch comfortabele outfit.

Speel met kleuren en patronen

De kleur van de sneakers die je draagt is ook een belangrijk aspect om in overweging te nemen. Je kunt de kleur van je sneakers afstemmen op je outfit, je persoonlijkheid of het seizoen waarin we ons bevinden. Als je graag opvalt, kun je kiezen voor felle kleuren of opvallende patronen. Sneakers met patronen kunnen een leuke en interessante toevoeging zijn aan je outfit. Je kunt bijvoorbeeld een paar gestreepte sneakers combineren met een effen outfit.