Winkelklik
Image default
Woningen

Parket laten leggen is de beste keuze voor een mooie vloer

Of u nu een nieuwe woning gaat betrekken of juist uw huidige woning een fijne opknapbeurt wilt geven, in beide gevallen vertrouwt u op de deskundigheid van een vloerenspecialist. Zeker wanneer u parket wilt laten leggen in de omgeving van Noord-Holland, vertrouwt u op de professionele dienstverlening van Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer. Bij deze vloerenwinkel bent u verzekerd van een zeer snelle levering en een uitstekende service. Door een bezoek te brengen aan de showroom krijgt u een duidelijk idee van de mogelijkheden die parket u biedt.

De vele voordelen van een parketvloer

Wanneer u een nieuwe vloer wilt laten leggen, dan is parket zeker een verantwoorde keuze! Parket is namelijk een ecologisch verantwoorde vloerbedekking. Het slijt door de dikte van de planken erg traag waardoor het een duurzame keuze. Mits er goed onderhoud wordt gepleegd, kan een parketvloer decennialang meegaan! Het onderhoud bestaat bovendien uit een grondige schuurbeurt en eventueel een beschermlaag aanbrengen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een vernis. Daarnaast is het laten leggen van parket zeer rendabel met betrekking tot isolatie. Vanwege de dichtheid van het hout wordt de warmte goed binnen de ruimte gehouden en hoeft u dus minder te stoken. Dit ziet u uiteraard terug op de energierekening!

Ontdek de mogelijkheden in de showroom

 Weet u nog niet zeker wat voor soort parketvloer u wilt laten leggen bij uw woning in Wormerveer of elders in Noord-Holland? Dat is niet verwonderlijk! Er is namelijk ontzettend veel mogelijk. Breng daarom een bezoek aan de showroom van Klitsie Parketvloeren en ontdek de verschillende houtsoorten, legpatronen, kleuren en afwerkingen van een parketvloer. De deskundige medewerkers staan voor u klaar om te assisteren bij uw beslissing. Heeft u een vraag die u per direct beantwoord wilt hebben? Op de website van deze vloergigant vindt u de contactgegevens. Bel naar de vestiging of stuur een e-mail om meer informatie te ontvangen.

 

https://klitsieparketvloeren.nl/