Winkelklik
Image default
Woningen

Steinhauer hanglampen voor elk interieur

Steinhauer hanglampen zijn het resultaat van innovatie en creativiteit. Dit merk produceert hoogwaardige verlichtingsproducten in verschillende stijlen, waaronder moderne, klassieke en hedendaagse stijlen. Daarnaast zijn er enkele unieke hanglampen te vinden die niet vaak voorkomen. Deze hanglamp komt in een breed scala van stijlen en materialen. Het maakt niet uit wat je interieurontwerp is. Je vindt de ideale hanglamp bij dit merk. Steinhauer biedt veelzijdige hanglampen die in elke kamer van je huis geïnstalleerd kunnen worden. Hier zijn de beste collecties Steinhauer hanglampen.

Rotan hanglampen

Traditionele hanglampen zijn gemaakt van geweven rotan of bamboe, dat meestal wordt gevonden in tropische klimaten. Dit materiaal geeft een exotisch gevoel aan elke kamer, terwijl het toch bij de moderne inrichting past. Rotan hanglampen zijn er in verschillende stijlen, waaronder traditionele en hedendaagse ontwerpen, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn geweldig om warmte toe te voegen aan elke kamer. Rotan hanglampen zijn er in verschillende vormen, waaronder rond, vierkant en rechthoekig. Ronde rotan hanglampen worden vaak gebruikt in de keuken omdat ze niet te veel ruimte innemen maar wel veel licht geven. Steinhauer biedt verschillende collecties rotan hanglampen waaronder Steinhauer Maze en Aura. Er zijn twee kleuropties beschikbaar: licht en donker rotan. Kies gewoon de kleur en stijl die bij je interieur past.

Industriële hanglampen

Een geweldige manier om wat industriële elementen in je huis aan te brengen is met industriële hanglampen. Deze lampen zijn gemaakt met metalen buizen en hebben een zichtbaar peertje dat door de glazen kap aan de bovenkant van de lamp schijnt. Ze zien er geweldig uit in elke kamer, maar ze zijn vooral populair in slaapkamers waar je een gezellige sfeer wilt creëren, en tevens iets wilt dat modern en stijlvol is. Als je een hanglamp in industriële stijl nodig hebt, kun je kiezen voor Steinhauer Vortex. Deze hanglamp heeft een zwartkleurige metalen voet, frame en snoer.

Hanglampen in moderne stijl

Hanglampen in moderne stijl hebben een eenvoudig ontwerp met metalen of glazen materialen. De moderne hanglamp is ideaal voor elk type interieur. De beste collecties moderne hanglampen van Steinhauer zijn Noirver, Ringlede en Sparkled. Steinhauer Noirver is ideaal voor eetkamer- of keuken verlichting. Daarnaast is Steinhauer Ringlede geschikt voor de woonkamer omdat het een groter gebied kan verlichten. De Steinhauer Sparklede kan geïnstalleerd worden in de slaapkamer. Hiermee kun je een warme nuance creëren omdat het cilindrische stoffen kappen heeft.