Winkelklik
Image default
Woningen

Betaalbaar je interieur pimpen!

Je kunt je interieur betaalbaar pimpen, met lampen! Voor een toegankelijke prijs kun jij namelijk heel het gevoel van je interieur veranderen. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze booglamp. Voorheen waren dit prijzige modellen, maar ze worden nu gelukkig steeds betaalbaarder. Voor €132,- bijvoorbeeld de booglamp Alice met een afmeting van maar liefst 186 cm. Ideaal voor in industriële interieurs. Je moet er dan wel helaas nog een LED-lamp bijbestellen, of een passende LED-lamp hebben liggen. Je interieur opleuken hoeft dus helemaal niet duur te zijn bij Lampentotaal. Het aanpakken van je interieur kan ook in fasen, beginnend bij de lampen. Lampen nemen een belangrijke, zichtbare plek in je interieur in. Als je na het vervangen van de lampen pas de meubels gaat vervangen spreid je de kosten, maar heb je ook langer plezier van het proces.

Bijbehorende schemerlampen

Een bijbehorende schemerlamp voor de booglamp Alice is er ook! Dan ben je ongeveer rond de €210,- klaar en heb je zelfs de hele set in huis. Ook hier geldt weer dat er een LED-lamp bijbesteld moet worden, maar dat mag de pret niet drukken. Onder het kopje ‘Voordelig combineren’ kun je gemakkelijk een LED-lamp bijbestellen.  Kijk goed naar de omschrijving van het product. In de omschrijving worden de lengtematen, maar ook de gebruikte materialen besproken. Het zou zonde zijn als je een lamp koopt en die niet eens past in je huiskamer.

Bijbehorende andere lampen?

Helaas zijn er geen hanglampen van dezelfde serie ‘Alice’ te koop. Jij  krijgt vast nog wel een bijpassende hippe plafondlamp gevonden. Een mat zwarte hanglamp met industriële look bijvoorbeeld? Hierbij wordt een beroep gedaan op jouw eigen creativiteit.

Een bijkomend voordeel bij een groot deel van het assortiment van Lampentotaal is dat ze het stroomverbruik drukken, omdat het allemaal LED-lampen zijn. Niet alleen geeft dit een helderdere lichtbron, ook verbruikt het beduidend minder stroom. Daarnaast zijn LED-lampen ook nog duurzamer, doordat ze een stuk langer meegaan dan reguliere halogeenlampen.

Alles voor lampen!

Lampentotaal heeft een bijzonder uitgebreid assortiment. Niet alleen de chique booglampen, met bijbehorende schemerlampen zijn te koop, er is ook buiten- en binnenverlichting te verkrijgen. Tel daarbij op dat zelfs zaklampen aangeschaft kunnen worden, dan kun je wel stellen dat het een bijzonder uitgebreid assortiment is. Bestel die zaklamp maar meteen mee. Eigenlijk had je die al langer nodig, voor bijvoorbeeld in de auto bij een mogelijk pechgeval, of als je thuis een keer zonder stroom zit.