Winkelklik
Image default
Dienstverlening

Praktisch en mooi: isolatieglas

Via het aanbrengen van isolatieglas kunt u heel eenvoudig zorgen voor meer rendement en energiebesparing in uw woning of bedrijfspand. Van dit type glas gaat immers een zeer energiezuinige werking uit. In de zomer wordt warmte zo veel mogelijk buiten gehouden, waardoor u veel minder behoefte zult hebben aan airconditioning. In de winter helpt het dubbele of triple glas juist om de kou uit uw pand te weren. Zo hoeft u veel minder te stoken. Overigens is isolatieglas niet alleen heel praktisch, maar ook nog eens heel mooi. Hoe dat komt leggen we natuurlijk graag aan u uit.

  

Kiezen voor schitterend figuurglas

Op het gebied van isolatieglas valt er steeds meer te kiezen. Niet alleen als het gaat om de dikte (dubbel of triple HR++ glas), maar vooral ook als het gaat om uitvoering en dessin. Uw regionale specialist in glas biedt u namelijk een enorm breed assortiment aan isolerend glas met de meest prachtige motieven. Dit wordt ook wel figuurglas genoemd. Op deze manier is het heel eenvoudig om licht door te laten, zonder dat iedereen de ruimte binnen kan kijken. Kies voor een fijn of juist een wat grover motief, afhankelijk van de locatie en het doel van de beglazing. Bekijk vooral ook alle beschikbare varianten bij uw plaatselijke expert in glas. Laat u goed informeren over de specificaties en voordelen van de diverse uitvoeringen. Op deze manier komt u heel eenvoudig tot de beste soort isolatieglas voor toepassing in uw woonhuis of zakelijke pand.

  

Informatie of een offerte aanvragen

Isolatieglas kan altijd en op ieder moment worden toegepast. Van nieuwbouwpanden tot woningen en bedrijfspanden die grondig gerenoveerd worden, ze hebben allemaal ontzettend veel baat bij de toevoeging van HR++ glas. Voor een vrijblijvend advies, meer informatie over de verschillende uitvoeringen of voor het laten opstellen van een offerte op maat kunt u uiteraard altijd terecht bij uw plaatselijke glasspecialist. Bijkomend voordeel van isolerend glas: dankzij het hoge rendement van dit specifieke type glas haalt u uw investering er altijd uit!