Winkelklik
Recreation / Food

Zelf een hamburger samenstellen en laten bezorgen

Een hamburger bestellen, het liefst met pittige kaassaus of knapperige bacon? Zelf je burger bestellen, die online afrekenen en daar binnen 45 minuten je tanden in kunnen zetten? Het kan bij Burgerme. Je hebt er de mogelijkheid om zelf je favoriete burger samen te stellen en te bestellen. Die kun je vervolgens online of aan de deur afrekenen. Dankzij vlotte bezorging in isolerende zakken zet je daarna snel je tanden in een warme burger van het beste rundvlees.

Burgerme maakt gebruik van 100% kwaliteit rundvlees. Het is desgewenst mogelijk de burger uit te breiden naar de Angus-Cross variant. Dit is rundvlees gemaakt van Black-Angus en pure Hereford runderrassen. Daarnaast zijn er tal van andere mogelijkheden beschikbaar om jouw favoriete hamburger te bestellen. Hoe je die vervolgens bestelt? We zetten de 4 stappen voor je op een rij:

  1. Online jouw favoriete hamburger bestellen
  2. Afrekenen met iDEAL of aan de deur
  3. Hamburger binnen 45 minuten geleverd
  4. Genieten van een smakelijke hamburger of salade

Online jouw favoriete hamburger bestellen

Je kunt online de hamburger bestellen die je wenst. Binnen het menu heb je de keuze uit verschillende gratis extra’s en premium extra’s. Zin in jalapeños, ketchup, BBQ-saus of wellicht guacamole? Net als voor de tabasco of knoflook hoef je daar niets extra’s voor te betalen. Daarnaast zin in bacon, cheddarkaas, feta of gorgonzola? De premium extra’s zijn net als de pittige kaassaus en de bergkäse al beschikbaar voor slechts €1 extra. Voor €1,20 kun je zelfs een omelet bieslook op de burger laten bakken.

Je kunt de burger bestellen die je wenst, die je zelf samen kunt stellen aan de hand van de verschillende mogelijkheden. Op die manier bestel je jouw favoriete burger, waar de keuken meteen voor je mee aan de slag gaat.

Afrekenen met iDeal of contant aan de deur

Je burger samengesteld en die online of telefonisch bestellen? Bekijk de website (links onderaan) of bestel telefonisch via 0900-8608. Je wordt dan automatisch doorverbonden met de dichtstbijzijnde vestiging. Bestel je de hamburger online? Je kunt afrekenen met iDeal, handig wanneer je geen (klein)geld in huis hebt en je toch een hamburger wilt bestellen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om gewoon aan de deur te betalen zodra de bezorger er is. Het is dan verstandig om vooraf na te gaan of je het eventueel gepast beschikbaar hebt.

Hamburger binnen 45 minuten geleverd

Hamburger besteld en afgerekend of aangegeven dat je aan de deur zal betalen? Burgerme gaat aan de slag met jouw favoriete hamburger en een eventuele side dish zoals een salad on the side. De verse bereiding wordt gevolgd door een vlotte bezorging, waardoor je de bezorger binnen 45 minuten aan de deur kunt verwachten. De isolerende tassen zorgen ervoor dat de hamburgers goed op temperatuur blijven, terwijl een salade aan de andere kant bijvoorbeeld heerlijk fris smaakt. Je kunt op die manier eenvoudig online een hamburger bestellen, zodat je daar als laatste stap vol overtuiging je tanden in kunt zetten.

Burgerme in jouw buurt

Direct bestellen? Bekijk dan hier alle Burgerme filialen:

http://www.burgerme.nl