Winkelklik
Image default
Recreation / Food

4 redenen waarom je eigen private label koffie een goed idee is

Koffie is een van de populairste dranken op de wereld. Aan een goede kop koffie hechten mensen veel waarde. Wil je jouw onderneming een eigen gezicht geven? Onze private label koffie is dan een uitstekend idee. Bij Fleur de Café branden en verpakken we premium koffie onder private label. Dit doen we voor verschillende bedrijven in diverse branches. Wij importeren de beste koffiebonen vanuit de hele wereld. Naast de goede smaak zijn er nog meer redenen waarom je eigen private label koffie een goede keuze is.

1. Smaak aan je zaak

Door te kiezen voor je eigen merk koffie geef je jouw zaak nog meer een gezicht. Je verkoopt een uniek product met een eigen smaak en beleving. Je kunt het ook zien als een slimme manier van marketing. Je naam prijkt op de koffiezak, kopjes en koffiekaart, alles kan. Kortom: een koffie die precies past bij jouw bedrijf. Samen met jou zorgen we ervoor dat deze koffie precies past bij jouw onderneming. Jouw verpakking in kleuren die jij wenst en aansluiten op jouw huisstijl.

2. Goede eerste indruk

Voor iedere onderneming zijn klant- en contactrelaties van essentieel belang. Een gesprek, brainstormsessie of bespreking beginnen altijd met een kop koffie van kwaliteit. Je wilt een goede indruk achterlaten. Met onze private label koffie hoef je je hier geen zorgen over te maken. Er kunnen verschillende melanges gemaakt worden uit onze grote hoeveelheid single origine koffiesoorten. Een melange is een mix uit 3 tot 5 verschillende koffiesoorten. Door het mengen komen de beste eigenschappen van de koffiebonen samen. Een groot voordeel van een eigen koffiemelange is de constante kwaliteit.

3. Meer productiviteit

Dat koffie is een stimulerende drank is weten we allemaal wel. Het zorgt voor meer productiviteit. Ben je bijvoorbeeld van plan je eigen private label koffie op de zaak te schenken? Verstandige keuze! Koffie is essentieel op de werkvloer. Veel medewerkers zijn van mening dat een goede werkdag niet gaat zonder lekkere koffie. Wij snappen dit standpunt heel goed. Door koffie krijg je meer energie, het zorg ervoor dat je alerter bent, je beter kunt concentreren én langer door kunt gaan!

4. Een goed koffiemoment

Of je private label koffie nu bestemd is voor klanten, zakenrelaties of medewerkers is niet eens zo belangrijk. Een goed koffiemoment, dat is wat telt en wat je wilt bereiken. Dankzij onze koffie zorg jij voor een waar genietmoment!

Wil je ook je eigen private label koffie verkopen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of bekijk de site.

https://www.fleurdecafe.nl/