Winkelklik
Image default
Verbouwen

Koop uw drainage mortel bij een specialist die kwaliteit levert

Drainage mortel is ideaal voor diverse toepassingen in uw tuin. U creëert eenvoudig een stevige, waterdoorlatende laag met dit product. Het vormt dan ook een goede ondergrond die regenwater uitstekend afvoert. Om hier zeker van te zijn, is het natuurlijk wel van belang dat u dit mortelproduct bij een specialist aanschaft die kwaliteit levert en de juiste mix van cement en fijne split biedt. Anders heeft de mortel niet de gewenste eigenschappen. Daarom is het verstandig om uw mortelproducten bij Multi Mortel Brabant te bestellen. Dit bedrijf biedt een breed scala aan mortelproducten van uitstekende kwaliteit. Hier hoort drainage mortel ook zeker bij.

Deze expert levert topkwaliteit mortel én goede service

De kwaliteit is niet de enige reden om voor de drainage mortel van Multi Mortel Brabant te kiezen. Dit bedrijf staat ook bekend om uitstekende service. U bestelt er heel eenvoudig de exacte hoeveelheid mortel die u nodig heeft en kunt dit zowel afhalen als laten bezorgen. Er geldt wel een minimumafname van 100 liter en om de mogelijkheid van bezorgen te hebben, moet u minimaal 250 liter afnemen. Maar u kunt er dus zowel voor kleine als voor grote projecten exact de hoeveelheid mortel afnemen die u nodig heeft. Daarnaast denkt deze specialist graag met u mee. Zo kunt u contact met het bedrijf opnemen als u advies nodig heeft en is het mogelijk om 10 procent extra te bestellen. Zo weet u zeker dat u de hoeveelheid niet te krap heeft berekend en hoeft u niet achteraf nog een keer te bestellen.

Bestel eenvoudig via het online bestelformulier

Wilt u drainage mortel bestellen? Ga dan naar de website van Multi Mortel Brabant en vul het bestelformulier in. Zo bestelt u in een paar simpele stappen de juiste hoeveelheid voor de datum dat u het nodig heeft. Daarnaast kunt u meteen allerlei toebehoren erbij bestellen, mocht dit nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een afdekzeil voor het transport of om het mortelproduct onder te bewaren.

https://www.multimortelbrabant.nl/