Winkelklik
Image default
Hobby en vrije tijd

Creëer een unieke sfeer op uw bruiloft met een tentipi

Gaat u binnenkort trouwen? Dan wilt u vast kunnen uitpakken op uw huwelijksfeest! Uw bruiloft is dan ook de mooiste en meest bijzondere dag van uw leven. Menig echtpaar besluit om flink uit te pakken voor hun trouwdag. Wilt u trouwen op een unieke locatie? Of uw bruidsfeest op een sfeervolle manier vieren? Huur dan een tentipi van Nordic Tent Solutions. Door uw bruiloft te vieren in een tipitent zet u meteen de toon voor een gezellig en karakteristiek bruidsfeest. Ga voor een avontuurlijke sfeer en beleef een trouwdag om nooit meer te vergeten. Viert u uw trouwfeest groots? Dan kunt u ook meerdere tenten huren en deze aan elkaar koppelen. Wanneer u de tenten huurt bij de specialist, wordt de tent op locatie opgebouwd en als u dat wenst wordt ook de indeling verzorgd.

Tentipi in verschillende formaten te huren bij de specialist

Gaat u kamperen of heeft u een groot evenement gepland? Huur dan een tentipi en creëer een unieke belevening. Door uw tentipi te huren bij Nordic Tent Solutions, ontvangt u altijd een tent die aansluit op uw wensen. Zij verhuren namelijk diverse soorten tenten in verschillende formaten. Dat is handig, want voor een weekend kamperen met vrienden heeft u een veel kleinere tent nodig dan wanneer u bijvoorbeeld een dorpsfeest organiseert. Waar de kleinere tipitenten een diameter hebben van 3.80 meter, hebben de grote tipitenten een diameter van maar liefst 12 meter. In deze tenten is ruimte voor 128 personen. Ook kunt u deze tenten aan elkaar koppelen, waardoor er ruimte is voor een nog groter publiek.

De tentipi, de ideale tent voor menig outdoor gelegenheid

Bent u aangesteld voor het plannen van een bedrijfsfeest, Bent u de organisator van een festival? Of plant u binnenkort een buurtfeest? Wat voor feestelijke gelegenheid u ook heeft, denk er zeker eens over na om een tentipi te huren. Met deze authentieke nomadische tent zorgt u voor een uniek en sfeervol evenement. Wanneer u een tentipi huurt bij Nordic Tent Solutions heeft u keuze uit een ruim aanbod aan verschillende tenten. Ook is het mogelijk om meerdere tenten aan elkaar te koppelen en zo een heel tentdorp te bouwen. Hierdoor is er voor elk feest een maatwerkoplossing. Hoeveel gasten verwacht u op uw feest? En hoe ziet u de inrichting van de tipitenten voor zich? Een tentipi kopen of huren? Wat uw wensen ook zijn, de specialist maakt het mogelijk.