Winkelklik
Image default
Kinderen

De herfst/winter komt eraan: Kinderschoenen trends

De herfst/winter komt eraan en dat betekent dat de warme schoenen van jouw zoon of dochter weer uit de kast mogen. Met de snelgroeiende voeten van je kind kan het natuurlijk zo zijn dat de schoenen van vorig jaar niet meer passen en dat is ontzettend vervelend, maar ook een mooie kans. Een mooie kans om nieuwe kinderschoenen te kopen die passen binnen de trends van 2022/2023. Maar wat zijn dan precies die trends en waar kun je rekening mee houden bij het kopen van nieuwe kinderschoenen. In dit artikel geven we je de nodige tips en voorzien we je van de informatie die jij nodig hebt om deze herfst nieuwe schoenen te kopen voor je zoon of dochter.

Lekker plassen stampen

Wat is er nou lekkerder dan een flink potje plassen stampen? Helemaal niets natuurlijk! De enige nadelen hiervan zijn de doorweekte schoenen en de vieze broek. Daar is natuurlijk een perfecte en simpele oplossing voor: rubber kinderlaarzen. Onmisbaar in de schoenenkast van uw zoon of dochter en het liefst in een felle/opvallende kleur. Door de broek in de laars te stoppen voorkom je vieze kleren op een regenachtige dag.

regenlaarzen

Met sneakers kun je niet mis zitten

Een paartje sneakers lijken nooit meer te verdwijnen uit de mode industrie. Niet alleen lopen ze ontzettend fijn en kun je er goed op sporten, ze zien er vaak ook nog eens ontzettend tof uit. Je hoeft sneakers tegenwoordig niet per se meer te dragen onder een sportoutfit. Sneakers kun je ook dragen onder een casual outfit en zelfs onder een pak misstaan een paar goede sneakers absoluut niet. Wat voor soort sneakers kies je dan uit voor je zoon of dochter? Eigenlijk is niets te gek als het gaat om sneakers. Als je kind zich er maar prettig bij voelt. Als hij of zij er niet van houdt om op te vallen kun je het beste kiezen voor een neutrale kleur als wit, grijs of zwart. Als jouw zoon of dochter het geen probleem vindt om op te vallen kun je wel gaan voor een felle kleur of opvallende prints, niet is te gek als het gaat om sneakers.

Wandelschoenen, waarom niet?

Voor deze herfst/winter kun je ook kiezen voor een paar stevige wandelschoenen. De naam van de schoenen zegt het al, maar op deze schoenen kun je oneindig wandelen. De ondersteuning en het comfort van dit type schoen zijn ontzettend fijn. Het matchen van wandelschoenen kan wel als moeilijk worden ervaren. Als jouw kind alleen maar skinny jeans draagt is dit misschien niet de allerbeste keuze.

TIP: Ben je opzoek naar te gekke kinderschoenen met de trends van dit jaar? Shoesme biedt uitkomst. Shoesme heeft een ruim assortiment aan verschillende hippe sneakers, waarmee jouw zoon of dochter de herfst en winter mee doorkomt.