Winkelklik
Image default
Kinderen

Redenen waarom u wegwerpluiers voor baby's zou moeten gebruiken

Als kersverse ouder moet je snel veel beslissingen nemen als je voor je kind zorgt. De keuze van de luiermaat of het type luier is er een die u van tevoren moet selecteren, zodat u kunt opbergen. Vroeger waren alle luiers wegwerpluiers, maar er zijn nu veel meer opties beschikbaar. Door de eenvoud en het gemak worden wegwerpluiers door veel ouders gebruikt. Hier is een lijst met de voordelen van wegwerpluiers, evenals eventuele veiligheidsproblemen.

Eenmalig gebruik

Het is geen geheim dat luierwissels niet leuk zijn. Het is onaangenaam en soms rommelig. Ouders die wegwerpluiers gebruiken, vinden de procedure om hun baby’s te verschonen makkelijker en minder stressvol. Wegwerpluiers zijn gemaakt om na gebruik weggegooid te worden. De meerderheid van de ouders beschouwt dat als hun belangrijkste verkoopargument. Je kunt gewoon een wegwerpluier inpakken, in de luieremmer doen en je er geen zorgen meer over maken. In tegenstelling tot het moeten spoelen en wassen van een herbruikbare luier of vertrouwen op een luierservice. Houd er rekening mee dat u en uw baby tijdens het verschonen kunnen eindigen met vuile handen. Houd bij het verschonen van de luier van je baby je handen weg van je gezicht en raak de luier gewoon aan. Was de handen van je baby zodra ze een frisse, schone luier om hebben. Gooi daarna de gebruikte luier weg en was ook je handen.

Handig en hygiënischer

Het feit dat je oude luiers kunt weggooien maakt ze fantastisch. Bij het doen van boodschappen is het moeilijk en rommelig om vuile katoenen luiers op te bergen terwijl de wasprocedure plaatsvindt. U kunt wegwerpluiers weggooien en uw dag erna doen. Ook moet je het afval opruimen als je baby een herbruikbare luier bevuilt. Er zijn veel nadelen of een grote puinhoop bij het meenemen van een vuile luier naar de badkamer, en het kan een uitdaging zijn om schone handen te houden. Het gebruik van een wegwerpluier is dus hygiënischer.

Mogelijk minder prikkelbaarheid

De componenten die in wegwerpluiers worden gebruikt, zijn effectief in het absorberen van vocht uit het gebied dicht bij de huid van uw baby. Als de huid van uw baby te lang nat blijft, ontstaat er luieruitslag. Wegwerpluiers houden de billetjes van uw baby doorgaans beter droog dan herbruikbare luiers. Het voorkomt ook de vorming van huiduitslag.