Winkelklik
Image default
Kinderen

Een fantastisch kinderfeestje bij u thuis met een themakist van dit bedrijf

Als uw kind binnenkort jarig is, is het leuk om een kinderfeestje thuis te organiseren. Vaak is dit echter nog meer werk dan u van te voren dacht. U moet een hoop regelen er ervoor zorgen dat niemand iets tekort komt. Dankzij de themakisten voor kinderfeestjes van Ziezow hoeft u hier geen stress meer over te hebben. In de kist zitten alle benodigdheden om een fantastisch kinderfeestje voor jongens en meisjes van vier tot zeven jaar bij u thuis te organiseren. Uw urenlange zoektocht over het internet naar ideeën voor kinderfeestjes eindigt dan ook hier!

Wat kunt u verwachten?

In de kisten van Ziezow zitten werkelijk alle attributen en materialen die u nodig heeft voor een tof kinderfeestje bij u thuis. Denk bijvoorbeeld aan versiering, verkleedkleren en make-up, een compleet uitgewerkte speurtocht, vrolijke tafeldekking, een draaiboek en diverse spelletjes die de kinderen kunnen spelen. U kunt kiezen uit kisten met diverse thema’s die aansluiten op de belevingswereld van uw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. De beschikbare thema’s zijn:

  • Piraten
  • Heksen
  • Ridders
  • Prinsessen

De kisten bevatten materialen voor een kinderfeestje met acht kinderen. Wilt u kind meer vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen? Dan betaalt u per kind 7,50 euro extra. Met een themakist van Ziezow bent u vrijwel volledig ontzorgd over het kinderfeestje bij u thuis. U hoeft alleen nog maar voor eten en drinken voor de kinderen te zorgen!

Een kinderfeestje om nooit te vergeten

Met een themakist van Ziezow organiseert u een kinderfeestje dat uw kind nooit meer zal vergeten. Al vele anderen gingen u voor. Bent u benieuwd wat u kunt verwachten? Breng dan eens een bezoek aan de website. Daar vindt u verschillende foto’s van voorgaande kinderfeestjes die u direct een indruk geven van de sfeer die de kisten teweegbrengen. Wist u dat Ziezow voor elke bestelde kist één euro doneert aan het goede doel ‘Jarige Job’? Deze stichting organiseert kinderfeestjes voor kinderen uit arme gezinnen. Een mooie bijkomstigheid wanneer u een themakist bij Ziezow bestelt!

https://www.ziezow.nl/