Winkelklik
Image default
Winkelen

Rollator voor jong en oud

Als jij het woordje rollator hoort waar denk jij dan metteen aan? Je denkt dan metteen waarschijnlijk aan oude mensen die niet zo goed kunnen lopen maar de rollator is voor iedereen en niet alleen voor oudere mensen. De rollators van Rollz kan je in ieder soort maat en soort bestellen bij Rollz als je dat wilt. de rollators van Rollz zijn allemaal van goede kwaliteit en goed kwantiteit. De rollators van Rollz zitten lekker en kan je goed en makkelijk mee lopen. Ze hebben de banden zijn zo gemaakt dat het op een zachte ondergrond nog steeds kan rollen en op een harde ondergrond. De makers van de rollators hebben veel onderzoek gedaan om de beste rollators te ontwerpen. Ze hebben overal aan gedacht waar je aan kan denken wat handig is.

Accessoires 

Je kan veel verschillende soorten accessoires aanschaffen aan je rollator. Je kan zelf een speciale paraplu kopen dat op je rollator vastgeklikt kan worden, zodat je niet met een hand hoeft te lopen. Er zijn echt veel accessoires voor je rollator: je kan een dienblad voor je rollator kopen, een tas, een lamp, een bekerhouder en nog veel meer. Je kan ook een tas extra halen wat op je rollator kan. Je kan ermee makkelijk winkelen en al je spullen in de rollator stoppen en zo kan je al je handen nog gebruiken.

Weetjes over de rollators

Je rollator moet niet te breed zijn want anders kan je niet door deuren heen lopen, je rollator moet moet goed kunnen draaien zodat je snel ergens anders naartoe kan lopen, Je voorwieltjes mogen niet te veel uitsteken want anders kunnen de wieltjes gaan inklappen als je naar achter aan het lopen bent. Bij Rollz rollators helpen ze je om de beste rollator te kiezen.