Winkelklik
Image default
Verbouwen

Bent u op zoek naar een specialist in houten vloeren in Noord-Brabant? Hier moet u zijn!

Wilt u nieuwe houten vloeren of pvc-vloeren uitzoeken bij een expert in Noord-Brabant? Ga eens langs bij Van der Heijden Vloeren uit Nuland voor advies. Dit bedrijf voert alle werkzaamheden wat betreft vloeren uit, dus ook houten vloeren of pvc-vloeren voor woningen en bedrijfspanden in en rondom Noord-Brabant. Het bedrijf is u van dienst bij het inmeten, plaatsen en de nazorg van de vloeren. Ook voor een vloerrenovatie bent u bij hen aan het juiste adres.

De kwaliteit van de vloer is altijd optimaal

Pvc-vloeren en houten vloeren in Noord-Brabant van deze professional zijn van uitstekende kwaliteit. Dit vloerenbedrijf maakt alleen gebruik van kwalitatief duurzame materialen. De vloeren zijn daarom erg onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn de vloeren van dit bedrijf erg goed voor het milieu. U wordt uitgebreid geadviseerd, waardoor u zeker weet dat u de ideale vloeren koopt.

Wie is deze specialist?

Van der Heijden Vloeren is gevestigd in Nuland, Noord-Brabant. Zij zijn gespecialiseerd in het adviseren over vloeren en deze op maat te maken. En ook de realisatie ervan behoort tot hun specialiteiten. Dit bedrijf is zelfs FSC-gecertificeerd. FSC staat voor Forest Stewardship Counsil. Het certificaat houdt in dat dit bedrijf alleen gebruikmaakt van materialen die uit duurzaam beheerde bossen komen of zijn gerecycled. Dit laat dus nogmaals zien hoe milieuvriendelijk het bedrijf te werk gaat.

Geniet van uitstekende service

Van der Heijden Vloeren hecht niet alleen veel waarde aan een goede kwaliteit, het vindt een goede service ook belangrijk. Aangezien zij graag willen dat klanten tevreden de deur uitlopen en een zo goed mogelijke vloer kopen, nemen de medewerkers uitgebreid de tijd om de klant te adviseren. Dit gebeurt op een uiterst vriendelijke manier. Bovendien krijgt u alle ruimte om vragen te stellen. Geniet daarom van hun uitstekende service en neem contact met hen op. Heeft u vragen? Ook dan benadert u hen via de contactmogelijkheden.