Winkelklik
Image default
Sport

Padel rackets – winkel en accessoires

Online Padel Winkel

De padel winkel waar iedereen de gewenste accesoires, rackets en spullen voor padel kan vinden en vergelijken. Online Padel Winkel werkt samen met meerdere Nederlandse webshops van padel en sportkleding, waardoor je altijd de beste deal krijgt. Het grootste deel van de mensen denkt dat deze kleding en schoenen praktisch geljk zijn aan tennisschoenen. Echter is dat niet waar! Lees door om de verschillen te begrijpen. Het aanbod van Online Padel Winkel kan ingedeeld worden in de volgende producten.

Padel Schoenen en merken

Zijn deze niet hetzelfde als tennisschoenen? Ook padel schoenen moet je niet verwarren met normale sport- of tennisschoenen. De padelsport eist namelijk veel draai- en voetenwerk, vergelijkbaar aan squash. Ook de banen en de type courts verschillen veel met tennisbanen waardoor de grip op schoenen vaak net anders dient te zijn.

Padelspelers sprinten korte afstanden en de juiste schoenen maken een enorm verschil in het tijdig halen van een bal.


Padel Rackets

Bij Online Padel Winkel vergelijk je onder andere padel rackets. Vaak zijn meestal van koolstof en bevatten op het blad kleine openingen in plaats van gespannen snaren. Als je het racket naast een tennisracket legt, zal het je waarschijnlijk opvallen dat een padel racket een stuk dikker is dan een tennisracket. Ook is het racket in lengte korter dan een tennisracket.

Padel rackets kan je vinden in drie vormen:

  • Diamant rackets;
  • Druppel rackets;
  • Ronde rackets;

De bovenstaande vormen hebben ieder een eigen speelstijl en hebben invloed op de power en/of controle.

Veel merken die ook in de tenniswereld bekend zijn, zal je binnen de padelwereld vinden. Denk hierbij aan adidas, HEAD, Wilson, Dunlop en veel meer sportnamen binnen de tennis.

Vergelijk Padel Tassen

Doordat het padel racket kleiner is dan een standaard tennisracket voor volwassenen, zal als gevolg de tas een wat kleiner zijn. Alhoewel padeltassen voor de onregelmatige speler (minder dan één keer per week spelen) niet noodzakelijk is, maakt het makkelijker om alle rackets, grips, schoenen en ballen mee te nemen.

https://onlinepadelwinkel.nl/