Winkelklik
Image default
Electronica en Computers

Bijdragen aan de bescherming van het milieu door uw archief te digitaliseren

Digitaal werken is al jaren de trend en de ontwikkeling daarvan heeft dankzij de wereldwijde pandemie een nog hoger tempo gekregen. Papier verdwijnt steeds vaker binnen werkomgevingen. Een ontwikkeling waar ook het milieu gelukkiger van wordt. Door minder papier te gebruiken, hoeven er minder bomen te worden gekapt en gaat u aanzienlijk duurzamer te werk. Voor steeds meer bedrijven is dat een belangrijke drijfveer om het archief te digitaliseren, want milieubescherming is een belangrijk onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Andere voordelen die het scannen van uw archief opleveren

Alhoewel milieubescherming voor steeds meer ondernemers de wellicht belangrijkste reden is om hun archief te scannen, kan niet worden ontkend dat men daar ook op andere manieren de vruchten van plukt. Zo bespaart u met digitalisering ook nog eens heel veel fysieke ruimte. Ook hoeven u en uw medewerkers niet langer te zoeken naar documenten. Door enkele zoekwoorden in het systeem in te voeren, worden de documenten die u nodig heeft, aan u gepresenteerd.

Dé specialist op het gebied van archiefdigitalisatie

Eerlijk is eerlijk; voor medewerkers die niet anders gewend zijn dan een papiergestuurde werkomgeving, is de omschakeling even wennen. Toch is het scannen van uw archief de moeite meer dan waard. Zeker wanneer u uw archief door een ervaren en betrokken organisatie als GMS laat digitaliseren, kunt u rekenen op het hoogst haalbare eindresultaat. Klanten die reeds een beroep op dé specialist in archiefdigitalisatie hebben gedaan, noemen deze partij ervaren, deskundig en betrokken.

Een investering die u gauw terugverdient

GMS is alweer bijna veertig jaar actief binnen de archiefmarkt. De onderneming begon als micro verfilmer, maar maakte al gauw de switch naar archiefdigitalisatie. Kwaliteit staat binnen het familiebedrijf centraal. Het bedrijf kan voor elke ondernemer het archief digitaliseren, ongeacht de omvang van het bedrijf en de hoeveelheid papierwerk. Uw archief laten scannen is een eenmalige investering die u al op de korte termijn terugverdient.

https://gmsnl.com/