Winkelklik
Image default
Energie

Prioriteitsschakelaar. Toch meerdere apparaten bij te weinig stroom

Prioriteits schakelaar. Wat is dat ?

De DAT prioriteitsschakelaar is een apparaat die ervoor zorgt dat niet alle apparaten tegelijkertijd aanschakelen. Stel je hebt twee apparaten een elektrische cv ketel en een elektrische boiler. De elektrische cv ketel is belangrijker dan de boiler.

Op het moment dat de elektrische cv ketel aanschakeld zal de elektrische boiler worden uitgezet. Dit kan handig zijn in situaties waarbij men onvoldoende stroom heeft op locatie Men voorkomt hiermee dat de zekeringen uitslaan in de meterkast. Een heel handig apparaat dus.

Meerdere soorten proriteits schakelaar leverbaar.

De prioriteits schakelaar wordt in de meeste gevallen gebruikt bij krachtstroom ook wel 380Vac genoemd. Maar er is ook een versie die 230Vac kan schakelen. De schakelaar is zo gemaakt dat hij eenvoudig is aan te sluiten. In de kast zijn de klemmen gemonteerd waar men beide apparaten kan aansluiten. Voor de ingaande kant zijn er ook klemmen. De kast is geheel voorbedraad en dus meteen te gebruiken. Alles wordt veilig geschakeld door een zwaar 40 tot 63 Ampere relais en aangestuurd door een DAT priority controller. Beiden van de hoogste kwaliteit om storing te voorkomen.

Het merk DAT in Europa

DAT staat bekend om zijn eenvoudige maar kwalitatief hoge producten. Ze leveren bij DAT onder andere elektrische kachels, elektrische cv ketels, anti kalk producten en een hele lijn met schakel en regel kasten. Deze voor toepassing in zowel industrie als bij u thuis.

In Nederland wordt het merk DAT onder andere verkocht bij Warmteshop.EU. Daar weten ze allen van het merk DAT en kunnen u volledig ondersteunen voor als u problemen of vragen heeft. U vind hier ook de prioriteitsschakelaar op hun website terug. Dit via deze link.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar, degelijk product kijk dan een naar DAT op de website van Warmteshop.EU

 

https://warmteshop.eu/product/prioriteitsschakelaar-max-24kw-380vac/