Winkelklik
Image default
Aanbiedingen

Ben jij gek van werktuigbouwkunde?

Heb jij een technische studie afgerond en ben jij opzoek naar een baan in werktuigbouwkunde? Waarschijnlijk wel, wanneer je dit leest. Laten wij jou daarom even helpen met het vinden van de perfecte baan. In de werktuigbouwkunde zijn ze namelijk wel opzoek naar handige mensen, zoals jij! Er is genoeg mogelijk, doordat er vraag is naar werknemers. Dit maakt het juist moeilijker om een keuze te maken. Daarom lees je in deze blog hoe je de perfecte baan vindt in de werktuigbouwkunde. Lees dus gauw verder! 

 

Wat verstaan we allemaal onder werktuigbouwkunde?

Binnen de werktuigbouwkunde ben je bezig met het ontwerpen en fabriceren van machines en werktuigen. Daarnaast weet je hoe je deze machines moet verzorgen en onderhouden. Werktuigbouwkunde begint al met studies op verschillende niveaus, zoals mbo, hbo en wo. De studie werktuigbouwkunde wordt vervolgens vertaald in diverse technische functies. De haalbaarheid van een functie hangt natuurlijk af van jouw studieachtergrond. Bij een wo-studie werktuigbouwkunde ga je bijvoorbeeld dieper in op de materie, dan bij een mbo-studie werktuigbouwkunde. Wanneer je geïnteresseerd bent in een specifieke studie, is het dus belangrijk om te weten of dit kan met jouw studieachtergrond. 

 

In welke functies vertaalt deze studie zich?

Met het afronden van de studie werktuigbouwkunde kan je opzoek gaan naar diverse technische functies. Voorbeelden van functies zijn: monteur hydraulische cilinders, controls engineer, CNC draaier en elektromonteur. Onderzoek daarnaast vooral wat voor voertuigen en werktuigen jij het liefst zou willen ontwerpen en fabriceren. Door de hoge werkgelegenheid kan het haalbaar zijn om deze wensen te realiseren. Dit moet natuurlijk wel haalbaar zijn, met betrekking tot jouw studieachtergrond.

Bij T-Pion vind je een duidelijk overzicht aan banen die aansluiten op jouw studie werktuigbouwkunde. Dit maakt het makkelijker om de perfecte baan voor jou te vinden. Daarnaast kan T-Pion jou helpen om een selectie vacatures werktuigbouwkunde te maken. De specialisten zorgen ervoor dat je geen enkele vacature mist en alle overbodige vacatures weglaat. Daarnaast adviseren de specialisten jou of bepaalde banen haalbaar zijn. Aarzel dus niet en benader T-Pion voor de perfecte baan!

https://www.t-pion.nl/