Winkelklik
Image default
Electronica en Computers

Eenvoudig en snel een server samenstellen

Wil je graag zelf een server samenstellen om zeker te weten dat deze perfect is voor de toepassing waarvoor je deze nodig hebt? Dan kan dat eenvoudig bij ServerZaak. Deze specialist verkoopt namelijk diverse servers die je zelf kunt configureren. Niet elke server is aanpasbaar, want ze verkopen ook standaard modellen. Dit is echter altijd duidelijk aangegeven. Zo vind je in een handomdraai een server die je helemaal zelf kunt samenstellen.

Keuze uit diverse servers en onderdelen

Er zijn verschillende dingen die je kunt bepalen als je ervoor kiest om zelf een server samen te stellen. Zo bepaal je het geheugen, de processor, de harddisk en de voeding. Ook is het mogelijk om in plaats van een complete server losse onderdelen te bestellen. Dan kun je helemaal een server op maat samenstellen. Ook biedt dit je de mogelijkheid om slechts enkele onderdelen van een bestaande server te vervangen. Zo bespaar je flink in de kosten.

Nieuwe en gereviseerde modellen

Bij ServerZaak kun je niet alleen een nieuwe server kopen, maar ook een gereviseerde server zelf samenstellen. De webshop verkoopt namelijk zowel nieuwe als gereviseerde modellen. In beide gevallen weet je zeker dat je serverapparatuur van uitstekende kwaliteit aanschaft. Deze specialist verkoopt namelijk enkel producten van gerenommeerde merken als Dell, Samsung, Intel en HP. Daarnaast worden gereviseerde servers en onderdelen uitvoerig getest voordat ze in de verkoop gaan. Het testrapport met resultaten is ook inzichtelijk.

Koop je servers en onderdelen online

Wat voor servers en/of onderdelen heb jij nodig? Bekijk het uitgebreide aanbod in de webshop van deze expert en maak je keuze. Bestel bijvoorbeeld een ethernet controller of koop juist een complete server, inclusief toebehoren. Het loont zich om alles wat je nodig hebt in één keer te bestellen. Dan heb je het niet alleen snel in huis, maar profiteer je ook van gratis verzending. Bij besteding vanaf € 50,- worden namelijk geen verzendkosten in rekening gebracht.