Winkelklik
Image default
Aanbiedingen

Wist jij al dat emmers aan bepaalde eisen moeten voldoen?

Wist jij al dat emmers aan bepaalde eisen moeten voldoen?

Wanneer je bij deze blog bent terechtgekomen, is de kans groot dat je nog niet op de hoogte was van het bovenstaande. Wanneer jij op persoonlijke- of professionele basis bezig bent met een klus waarbij je een emmer nodig hebt, zijn er best wat eisen waar jij normaal gesproken aan moet voldoen. Net als vrijwel ieder andere bewoner van Nederland was je hier nog niet helemaal van op de hoogte, maar daarom is het juist zo goed dat je bij deze blog bent terechtgekomen. In deze blog leggen we je namelijk met alle plezier, haarfijn uit waar jij op moet letten gedurende jouw volgende klus die betrekking heeft tot emmers. Lees vooral gauw verder!

HACCP

Wanneer je nog niet wist dat emmers überhaupt aan bepaalde eisen moesten voldoen, hoeven we je waarschijnlijk ook niet te vragen of je al weet wat de term ‘HACCP’ inhoudt. Om die reden lichten we dat graag toe! Emmers moeten aan zogeheten ‘HACCP-eisen’ voldoen. De afkorting HACCP staat voor ‘Hazard Analysis and Critical Points’. Als jouw emmer of emmers aan deze eisen voldoen, is het toegestaan om jouw emmers bij een klus te gebruiken. Wanneer jij bijvoorbeeld moet gaan schoonmaken en hier logischerwijs één of meerdere rechthoekige emmers voor nodig hebt, moeten deze bij een bepaalde ‘HACCP-kleurcode’ aansluiten. Wanneer jij je niet aan deze afspraken en eisen houdt, hoef je niet te verwachten dat je op staande voet ontslagen wordt, maar het is toch wel echt van belang dat je even in je achterhoofd houdt waar jouw emmers aan moeten voldoen.

Welke emmer dan?

Wanneer jij op het internet zoekt naar de zogeheten ‘HACCP-eisen’, vind je ongetwijfeld een heel overzicht van allerlei zaken waaraan jouw emmer moet voldoen. Ben je dus op zoek naar een emmer die hierbij aansluit, zoek dan vooral op het internet naar een term als ‘HACCP emmer’ en dan zit je straks vanzelf, ongetwijfeld goed op het gebied van emmers!