Winkelklik
Image default
Woning en Tuin

Heeft u een nieuw bed? Schaf hiervoor een Avek boxspring of Pullman matrassen aan?

Bent u aan een nieuw bed toe? Slaap dan weer extra lekker met een Avek boxspring of Pullman matrassen. Deze geven optimale ondersteuning, zodat u ’s nachts niet wakker ligt en ’s ochtends uitgerust wakker wordt. Zo begint u vol energie aan een nieuwe dag. Goed slapen is namelijk van groot belang voor een productieve dag. Wist u dat u niet alleen prikkelbaarder en minder alert bent als u slecht slaapt, maar dat dit ook echt gezondheidsproblemen veroorzaakt? Mensen die slecht slapen, hebben een grotere kans op bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, hersenbloedingen en diabetes.

Waarom kiest u voor een Avek boxspring of Pullman matrassen?

Een Avek boxspring past zich precies aan aan uw lichaam. Er zijn met vier verschillende varianten namelijk boxsprings die precies bij u passen. Type 1927 is een aangename boxspring die ook aangenaam geprijsd is. Uw lichaam wordt optimaal ondersteund. Boxsprings Fier en Noflik zien er ook nog eens fantastisch uit. Heeft u het ’s nachts vaak warm? Kies dan voor de boxspring Simmer, die u ’s nachts lekker koel houdt. Bent u op zoek naar extra luxe? Kies dan voor de boxspring Ninety. Pullman matrassen geven extra ondersteuning door de gepatenteerde veer-in-veer technologie. Hierdoor slaapt u extra goed.

Voor iedereen het juiste matras

Met de ruime keuze in Pullman matrassen en een Avek boxspring is er voor u altijd het juiste matras. Of u nu extra ondersteuning nodig heeft in uw bovenrug, of juist in uw onderrug, of u nu houdt van een lekker warm of juist een koel bed, Slaapspecialist Drempt heeft altijd de juiste oplossing. De slaapspecialisten van deze expert adviseren u ook graag over wat voor u het beste matras is. Breng dus zeker een bezoek aan deze ervaren specialist. Dat voorkomt u een hoop slapeloze nachten en geeft u genoeg energie voor productieve dagen!