Winkelklik
Image default
Woning en Tuin

Heeft u een nieuw bed? Schaf hiervoor een Avek boxspring of Pullman matrassen aan?

Bent u aan een nieuw bed toe? Slaap dan weer extra lekker met een Avek boxspring of Pullman matrassen. Deze geven optimale ondersteuning, zodat u ’s nachts niet wakker ligt en ’s ochtends uitgerust wakker wordt. Zo begint u vol energie aan een nieuwe dag. Goed slapen is namelijk van groot belang voor een productieve dag. Wist u dat u niet alleen prikkelbaarder en minder alert bent als u slecht slaapt, maar dat dit ook echt gezondheidsproblemen veroorzaakt? Mensen die slecht slapen, hebben een grotere kans op bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, hersenbloedingen en diabetes.

Waarom kiest u voor een Avek boxspring of Pullman matrassen?

Een Avek boxspring past zich precies aan aan uw lichaam. Er zijn met vier verschillende varianten namelijk boxsprings die precies bij u passen. Type 1927 is een aangename boxspring die ook aangenaam geprijsd is. Uw lichaam wordt optimaal ondersteund. Boxsprings Fier en Noflik zien er ook nog eens fantastisch uit. Heeft u het ’s nachts vaak warm? Kies dan voor de boxspring Simmer, die u ’s nachts lekker koel houdt. Bent u op zoek naar extra luxe? Kies dan voor de boxspring Ninety. Pullman matrassen geven extra ondersteuning door de gepatenteerde veer-in-veer technologie. Hierdoor slaapt u extra goed.

Voor iedereen het juiste matras

Met de ruime keuze in Pullman matrassen en een Avek boxspring is er voor u altijd het juiste matras. Of u nu extra ondersteuning nodig heeft in uw bovenrug, of juist in uw onderrug, of u nu houdt van een lekker warm of juist een koel bed, Slaapspecialist Drempt heeft altijd de juiste oplossing. De slaapspecialisten van deze expert adviseren u ook graag over wat voor u het beste matras is. Breng dus zeker een bezoek aan deze ervaren specialist. Dat voorkomt u een hoop slapeloze nachten en geeft u genoeg energie voor productieve dagen!

Gerelateerde artikelen

Een bamboe houten vloer kan binnen, maar ook buiten

Houd uw gazon strak met de juiste zitmaaier

De voordelen van een eiken vloer laten leggen