Winkelklik
Image default
Winkelen

Waarom verdovende zalf gebruiken voor een tattoo?

Wil je een tattoo laten zetten en ben je op zoek naar een manier om de pijn te verlichten? Dan is het gebruik van verdovende zalf een goede optie. Verdovende zalf bevat lidocaïne, een kortwerkend lokaal verdovend middel met een snelle intredende werking. Het middel verlicht pijn door een verdovende werking. Tktx zalf doet precies wat het belooft. Het is een tattoo verdovingscreme die de pijn tijdens het zetten vermindert. De crème werkt snel en is makkelijk aan te brengen. Tattoo verdovende zalf gebruiken voordat je naar de tattoo shop gaat is dus een slim idee!

Wat doe je na het zetten van de tattoo?

De tattoo verzorgen is net zo belangrijk als het laten zetten ervan. Wanneer je eenmaal een tattoo hebt, moet je er voor zorgen dat deze gehydrateerd blijft. Dit doe je door de tattoo dagelijks in te smeren met tattoo olie of tattoo crème. Op deze manier voorkom je dat de tattoo uitdroogt en gaat jeuken. Ook vermindert het kans op infectie en helpt het bij het herstellen van de tattoo. Tattoo olie of tattoo crème kan je kopen in de tattoo shop of online.

Waarom nazorg zo belangrijk is

Het is belangrijk om de tattoo goed te verzorgen, omdat een tattoo uitdroging en infectie kan krijgen. Wanneer je tattoo gaat jeuken, is dit een teken dat de tattoo uitgedroogd is. Begin dan met het dagelijks in smeren van de tattoo met tattoo olie of crème. Als de tattoo niet droog is, maar gaat jeuken en er pus uit komt, kan het zijn dat je last hebt van een infectie. In dat geval moet je contact opnemen met een arts of tattoo shop. tattoo nazorg is dus heel belangrijk! Ben je op zoek naar goede creme? Kijk dan eens op de website van tattoocreme.nl zij bieden diverse cremes en verdovende zalven aan voor een goede prijs!