Winkelklik
Image default
Winkelen

Utrecht winkels: welke kun je online vinden

Wegens de grote Corona uitbraak is het helaas lastig om te winkelen. Toch mag dit de pret niet bedrukken en dat hoeft ook zeker niet. Het is namelijk gewoon mogelijk om de meeste Utrecht winkels ook online te vinden. Zo hoef je niet de stad te bezoeken – wat zeker voor niets is, want vrijwel alle winkels zijn momenteel dicht -, maar kun je wel genieten van je nieuwe spullen en jou en je huis er fleeky uit te laten zien. Wij hebben een kleine stadstour gedaan en onderzocht welke favoriete winkels online artikelen verkopen. Wie weet inspireert dit je om leuke dingen te kopen én ondertussen het bestaan van de winkels kunt supporten. Genoeg goede redenen dus om bij deze winkels van Utrecht te blijven shoppen.

Lush

Nu je hier extra tijd voor hebt, kun je lekkere zelfverzorgingsproducten ook online bestellen via de webshop van Lush. Zo kun je echt ontspanning halen uit deze tijd en genieten van je me-time. En echt waar, deze hebben we allemaal nodig. Eigenlijk hebben de meeste mensen hier normaal gesproken weinig tot geen tijd voor, waardoor dit er vaak bij inschiet. Maak van quarantaine het beste en zorg goed voor jezelf met de cruelty-free producten van Lush.

HEMA

Hoewel dit een van de weinige winkels is die nog wel open is, heeft de HEMA ook een leuke en goed gestructureerde webshop. Zo kun jij op al het gemak de allerleukste hebbedingetjes of andere benodigdheden online bestellen en thuis laten bezorgen. Wat dacht je van de super schattige notitieboekjes of de vrolijke en handige to do boekjes? Of als je nu meer tijd besteed aan baksels, kun je ook de allerleukste bakspullen bestellen. Kortom, HEMA heeft van alles en elke bestelling van hen voelt aan als een cadeautje. Naast je eigen plezier steun je HEMA ook om door deze vreemde tijd heen te komen. Zo kan de nostalgische en een van de oudste winkels van Nederland nog lang blijven bestaan!

 

Dille & Kamille

Een van de allerleukste winkels in Utrecht voor huis en tuin is Dille & Kamille. Hier kun je alles vinden om van jouw huisje een ontzettend gezellige plek te maken. Ook als je van koken en bakken houdt ben je hier op de juiste plek. Hoe fijn dat deze oude en nog steeds hippe winkel ook een online webshop heeft? Perfect om deze binnen-maanden mee door te komen.

 

Minre

Ben je meer opzoek naar leuke kleding? Breng dan een bezoekje aan het schattige boetiekje (of online webshop) van Minre. Ze verkopen hier hippe boho-style kleding die er niet alleen fabulous uitziet, maar waar jij je ook gegarandeerd comfortabel en fijn in zult voelen. Sinds kort hebben ze ook een webshop waarin ze een aantal artikelen van hun fysieke winkel in verkopen. Erg handig, maar als je echt de gehele belevenis wilt, raden wij jou echt aan om de winkel eens te bezoeken. Deze is gedurende Corona-tijd afwisselend open. Wanneer dit precies is kun je het best bijhouden via Instagram (stories). 

De Bakkerswinkel Utrecht

Is er binnenkort iemand jarig? Doe jezelf of wellicht iemand anders de allerlekkerste taart cadeau van de Bakkerswinkel in Utrecht. Dit lokaal bakkertje is een echt fenomeen en zulke verse en huisgemaakte taarten zul je nergens anders vinden. In deze tijd bezorgen ze via hun eigen website, dus bestel een prachtige en heerlijke taart op tijd!

 

Dit zijn onze tips voor deze vreemde periode, die vol is met kansen.